Date of experience: 10/2021

Ons algemene ervaring was uitstekend. Een opmerking de live muziek in de grote zaal vonden wij beter dan bij de bar.

Geachte meneer L,

Hartelijk dank voor de mooie review en het delen van uw bevindingen. Wij waarderen het enorm dat u met ons meedenkt en nemen dan ook met veel plezier uw persoonlijke bevindingen mee in ons intern werkoverleg.
Fijn te vernemen dat de algemene ervaring van uw verblijf uitstekend was!
Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn.

Clementine
Date of experience: 10/2021

Geweldig! echt een ultieme ervarig

Geachte mevrouw K,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 93% beoordeling. Fijn om te vernemen, dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Nette kamer en ruimtes. Vriendelijk personeel. Eten en drinken was van mindere kwaliteit in verhouding wat je betaalt voor 1 dag en 1 nacht.
Er waren slechts 2 barren savonds in de barstraat geopend. En er was live muziek. Alle muziek was helaas van hetzelfde genre (Hollands). En dit is nu met niet het genre waar wij van houden. Dit maakte voor ons dat we om 22 uur naar de kamer zijn gegaan terwijl wij juist wel van een feestje en uitgaan houden. De avond was naar ons idee ook snel ingekakt bij de andere gasten. Wellicht door het enkele Hollandse genre wat werd aangeboden?

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het uitgebreid toelichten van uw persoonlijke ervaring.

Uw complimenten voor de hotelkamer, de ruimtes en onze vriendelijke collega's geven wij door. Evenals uw tips voor het eten, drinken en het entertainment. Wij nemen het allemaal mee in onze evaluatie en wij hopen u als gasten die wel van een feestje en uitgaan houden graag opnieuw te mogen verwelkomen.

Tot ziens in Preston Palace!

goed en vrolijk

Geachte heer T,

Bedankt voor uw mooie 87% beoordeling.

Date of experience: 10/2021

Geweldig genoten met mijn gezin!

Bedankt voor uw geweldig, mooie 97% beoordeling. Fijn om te vernemen, dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Ik was met een ouder iemand , die wou ik niet alleen laten maar wat ik kon zien van het zwembad zag er goed uit

Bedankt voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling.

Fijne locatie

Bedankt voor uw mooie 83% beoordeling.

Leuk even weg

Geachte heer N,

Bedankt voor uw mooie 87% beoordeling.

Date of experience: 10/2021

We hebben het heel erg naar ons zin gehad!

Geachte heer P,

Date of experience: 10/2021

Omdat er tijdens 'n verblijf van 2 nachten de bedden, kamers en toiletten niet worden behandeld, is dit niet hotelwaardig. Bovendien het inwisselen van gebruikte handdoeken en ophalen van schone handdoeken is onhandig (vooral voor minder valide mensen).

Beste familie K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw 73% tevreden ervaring!

Wat betreft de kamerschoonmaak melden wij u het volgende:
Uw hotelkamer is voor aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Uw hotelkamer wordt niet tijdens uw verblijf gereinigd. Elke ochtend mag u tussen 9:00 en 12:00 uur schone handdoeken ophalen op het liftenplein op de eerste etage. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat graag deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Wanneer u een kamerschoonmaak wil tijdens uw verblijf (bijvoorbeeld bij een meerdaags verblijf), mag u dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen een gepast moment in.

Wanneer u dus uw wens direct bij de hotelreceptie aangeeft, dan denken wij graag met u mee en helpen wij u met alle plezier. Heel graag tot ziens in Preston Palace!