Date of experience: 10/2021

Alles was prima alleen de kamers zijn oubollig daar mag wel wat mee gedaan worden, en het is natuurlijk de kamer met stapelbed waar ik van vind dat ze daar zich niet voor ingespannen hebben. Want die van ons zou er toch echt een zijn ,(nagekeken met reserveringsnummer door diegene die ik aan de telefoon had ) zonder stapelbed. Dus uiteindelijk blijft dat rondspoken in je hoofd, en dat maakt dat je je verblijf minder leuk hebt gevonden.

Beste mevrouw F.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw prima ervaring!

Graag willen wij de oorzaak van de miscommunicatie omtrent uw kamerindeling graag intern onderzoeken. Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Na ontvangst gaan wij het doornemen met de betreffende afdeling.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2021

Heel goed . mijn kleinkinderen zeiden volgend jaar weer. Ze waren er voor het eerst . Volgend weekend zijn we er weer met een andere familie.

Bedankt voor uw geweldig, mooie 90% beoordeling. Fijn om te vernemen, dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Evelien
Date of experience: 10/2021

Super weekend gehad. Alleen wel erg duur dus vaak zal het niet voorkomen maar als je er dan eenmaal bent kom je ook niks te kort

Goedemiddag heer W,
Bedankt voor uw fijne beoordeling, dan blijft het ook speciaal ! Desalniettemin wij zien u heel graag nog eens in Preston Palace.
Ivon
Date of experience: 10/2021

Super leuk maar het bed was verschrikkelijk

Geachte mevrouw B,

Bedankt voor uw mooie 90% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

prima all-in hotel met meer dan genoeg vermaak. diner en ontbijt genoeg keuze en in de avond ook nog lekker kunnen snacken en borrelen.

Geachte heer/mevrouw S,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 97% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Als ik zo naar buiten kijken door het raam op de kamers ,mogen de luifels wel eens schoon gemaakt worden van binnen en buiten erg vies.

Had nu een kamer aan de achterkant van het pand ,kamer was wel schoon maar het uitzicht niet naar wens.

Beste heer L.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw 80% beoordeling!

Mogen wij alstublieft van u via marketing@prestonpalace.nl vernemen door welk raam, vanaf welke etage, welk kamernummer u naar buiten keek en dit constateerde?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2021

We hebben het weekend genoten van alles wat er te doen was. Geen wanklank gehoord bij zowel de volwassenen al bij de kinderen. Alleen zoals eerder benoemd de gehorigheid bij terugkerende gasten bij sluitingstijd van de horeca.

Beste familie Van D.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat is met mooi dat zowel de volwassenen als de kinderen heerlijk hebben genoten!

Wij waarderen het zeer dat u uw ervaring met ons deelt.; wanneer u ter plaatse overlast ervaart, mag u dit ook direct aangeven. Dan kijken wij samen naar een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van een fijn verblijf in ons All-in Family Resort.

80+ years
Date of experience: 10/2021

Zo als diverse voorgaande keren geweldig.

Geachte heer B,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 90% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Super hotel

Geachte heer B,

Bedankt voor uw mooie 80% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Heerlijke kleine vakantie, goed om bij te komen, geen zorgen over niks.

Geachte mevrouw H,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling. Fijn om te vernemen, dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.