Reviewed: 5 years ago (04/10/2021)

Fantasties

Geachte heer B,

Bedankt voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn dat u uw verblijf als fantastisch hebt ervaren.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace. Graag tot ziens!

Date of experience: 09/2021

Het was gewoon weer als voorheen.
Alleen de maandag dat er een pianist was,. was ook de scheepsbar dicht.Dat was wel jammer. Verder was alles wel goed.

Geachte mevrouw A,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 09/2021

We hebben het ontzettend naar de zin gehad alleen jammer dat de bedden zo zacht waren , en we last hadden van de airco buiten

Geachte mevrouw R,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 93% beoordeling en uw tips en tops. Fijn dat u heerlijk genoten heeft.

Date of experience: 09/2021

Alles was super en ook heel gezellig, alleen jammer van de kamer was totaal geen plek om te lopen, maar ja misschien had ik beter 2 kamers dan moeten pakken, voor de rest goede service waren vriendelijk personeel, alleen echt jammer van de baby fles, we zijn 1 nacht eerder gegaan, dit was ook meer van de baby fles en omdat er mensen geklaagd hadden dat 1 kind te rumoerig was, mijn stief zus wilde daarom direct weg, voor de rest ik heb het super gehad mijn zoontje ook en wij komen nog een keer terug.

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf met uw zoontje, stiefzus en baby én voor het delen van uw ervaring.

U noemt in uw review dat alles super en heel gezellig was, evenals de service en dat u zeker nog een keer terugkomt. Toch bent u een nacht eerder vertrokken vanwege de baby fles en omdat er gasten geklaagd hadden? Mogen wij u vriendelijk vragen uw ervaring met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl nog iets duidelijker toe te lichten? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Heerlijk!!!!

Geachte heer C,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling. Fijn dat u heerlijk genoten heeft.

Date of experience: 09/2021

Prima zeer leuk gevonden zal zeker nog eens terug kommen

Geachte mevrouw K,

Bedankt voor uw mooie 83% beoordeling en leuke reactie. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

wij zijn al heel wat keren bij jullie geweest,was alrijd heel goed ,nu ook weer Alleen jammer dat de bistro niet open was ,hopelijk de volgende keer weer open

Geachte heer W,

Bedankt voor uw geweldig, mooie 93% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

Eten in restaurant Peppermill leek warm gehouden en was lauw met weinig smaak.
Op kamer erge frituurlucht

Beste heer/mevrouw K.

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring.

Uw opmerking over het eten in restaurant Peppermill nemen wij mee in onze werkbespreking. Mogen wij u vriendelijk vragen om via marketing@prestonpalaece.nl met uw boekingsnummer toe te lichten op welke kamer u verbleef en of u een melding heeft gemaakt van de frituurlucht op uw kamer? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2021

We hebben het heel gezellig gehad en hebben ons niet verveeld en veel gebruik gemaakt van de faciliteiten en activiteiten. Het eten had iets uitgebreider gemogen, maar was wel heel lekker!
Bedankt voor onze vakantie zo leuk te maken!

Beste mevrouw Van D.,

Bedankt dat u uw vakantie bij ons heeft gevierd! Wij vinden het erg leuk dat u bij ons heeft genoten en uw ervaring met ons deelt.

Dank u wel daarvoor en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Tevreden het was netjes maar ruimte vanaf 21.00 u te klein bij optreden en te weinig uitgifte plaatsen voor drankjes wat resulteerde in lange rijen

Bedankt voor uw mooie 80% beoordeling en uw tips en tops.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace!