Date of experience: 09/2021

Vriendelijk personeel erg geschikt voor kinderen

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dan voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan onze gewaardeerde collega's en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Verwend worden. Ik mis wel de optredens van Terry en Truus Niks (the Romantics)

Geachte heer K,

Heel hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Er is genoeg te doen voor kinderen vanaf 5 a 6 jaar maar als je denkt je gaat even naar kermis dan kan je kleine in geen enkele attracties en er is niks te doen voor kinderen onder de 1/2/3 jaar behalve een kleur plaat met potloden die niet kleuren

Beste mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring!

Wat leuk dat u ook Boardwalk indoor kermis heeft bezocht! Maar liefst 8 adembenemende attracties laten uw hart sneller kloppen. Beproef uw geluk op de behendigheidsautomaten, in de schiettent of bij het blikgooien en trakteer uzelf op wat lekkers. Voor onze mini's zijn er de Teacup. Onze kleine gasten beleven grote pret in de draaiende kopjes! Minimale lengte voor deze attractie is 0.96 m. Alle attracties ontdekt u hier: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/boardwalk

Wilt u babyvoeding opwarmen, dan kan dat in hotelrestaurant Ribbleton. Hier staat een magnetron op de bar; kan u deze niet vinden? Vraagt u onze collega's en zij helpen u graag. Ook voor het warme water: u mag heet water uit de koffie automaat halen of u kan een waterkoker (tegen een borg) verkrijgen bij de hotelreceptie.

Maakt u zich overigens geen zorgen tijdens uw tropische expeditie in Riviera; de piranha's blijven veilig in hun aquarium! Gewoon genieten van uw zwemavontuur onder de tropische sterrenhemel, heerlijk!

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace. Ook een bere lieve groet van Preston & Alice aan de kinderen!

Date of experience: 09/2021

Niks op aan te merken verder.was prima ,netjes,beleefd, veel te doen daar.zeker voor herhalingvatbaar

Geachte mevrouw N,

Heel hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Heel goed te vernemen dat u het zo naar uw zin heeft gehad dat het voor herhaling vatbaar is!
Wij horen het graag als wij u wederom van dienst kunnen zijn.

Date of experience: 09/2021

Vind dat de corona word misbruikt om minder service te hoeven geven.

Beste heer C.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw 73% tevreden beoordeling.

Wilt u alstublieft uw opmerking over de service toelichten (met daarbij uw boekingsnummer) via marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn erg benieuwd naar uw beleving, alvast hartelijk dank voor het delen!

Date of experience: 09/2021

De prijs was dit keer aan de hoge kant, omdat niet alles open was vanwege COVID-19

Beste heer K,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw 87% tevreden ervaring!

Vanwege de 1,5 meter handhaving konden de kleine, knusse barretjes niet bemand worden. Vanaf 25 september wordt de 1,5 meter losgelaten en openen wij aan de hand van het aantal gasten de cafés. Alle maatregelen leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

Da viele Bars geschlossen waren, war es sehr voll und laut an der Central Bar. Auch an Bowling und Minnigolf waren dadurch schlecht ranzukommen.

Sehr geehrter Herr W.,

Vielen Dank, dass Sie geblieben sind und Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie mit uns denken, und wir werden Ihre Kritik in unsere Diskussion einbeziehen.

Wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace zu sehen.

Date of experience: 09/2021

Ik ben met mijn gezin geweest en het was super, ook voor mijn dochter was veel te doen. Wij zijn 2 dagen met 1 overnachting geweest en de kamer was ook super!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie positieve 93% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u en uw gezin zo genoten hebben van het verblijf.
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Yvonne
Date of experience: 09/2021

door corona beperkingen vielen vooral de uitgaansmogelijkheden tegen dit is hopelijk van voorbij gaande aard

Beste familie H.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Vanaf 25 september zijn er nieuwe aanpassingen en vervalt de 1,5 maatregel. Via deze link brengen wij u daarvan op de hoogte: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Uiteraard staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft over uw toekomstige verblijf.

Date of experience: 09/2021

Super ervaring, dit moet je een keer meegemaakt hebben. het personeel is ontzettend behulpzaam en vriendelijk.
Het eten is goed en de faciliteiten zijn top, dit onderscheidt zich van de andere hotels een keertje boeken is echt een aanrader.

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf!
Fijn te vernemen dat u een super verblijf heeft gehad.
Wij zien u graag nog eens in Preston Palace!