Date of experience: 09/2021

Was zeer tevreden en kom zeker nog een keer terug.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 09/2021

wij waren zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog terug keren

Date of experience: 09/2021

Lekker een paar daagjes eruit en voor ieder wat wils.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 09/2021

Was er denk ik 20 jaar geleden geweest. Maar zal nu niet meer zolang wachten vond het erg leuk

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!

Redelijk, kamer klein,

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring!

Wanneer u bij uw volgende verblijf graag in een grotere hotelkamer wenst te verblijven, kan u in plaats van de Classic hotelkamer ook kiezen voor de Royal hotelkamer (met of zonder balkon) of de Luxe Suite. Die geven u nóg meer ruimte!

Zou u alstublieft met uw boekingsnummer uw ervaring in Peppermill willen toelichten? Wij zijn heel benieuwd op welke dag en tijdstip u dit heeft ervaren en of u hiervan direct een melding gemaakt. Alvast hartelijk dank voor moeite, wij waarderen dit enorm!

Date of experience: 09/2021

Goed maar te duur voor wat je nog allemaal zelf moet doen en slecht bed

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Wij nemen uw tips en tops graag mee in onze werkbespreking. Mogen wij alstublieft nog van u vernemen wat uw boekingsnummer is en welke hotelkamer u verbleef? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2021

relaxed een paar daagjes (feestelijk) genieten

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 09/2021

Het was weer gezellig. Alleen jammer dat er nog niet veel entertainment was. We vonden het wel heel gezellig dat we met 12 personen aan een tafel mochten zitten.

Beste familie Van W.,

Wat is het mooi dat het weer gezellig was en u daar met z'n twaalven volop van heeft genoten!

Vanwege de verplichte overheidsmaatregelen zijn er een aantal beperkingen die wij o.a. via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona kenbaar maken. Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter regel, komt de live-muziek terug op Preston Palace Central en openen wij aan de hand van het aantal gasten de cafés in de barstraat. Goede reden om nog eens heerlijk bij ons te komen genieten; u bent meer dan welkom. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 09/2021

Wat ons betreft hebben wij genoten van het eten ,maar het enige minpuntje zijn dingen waar jullie niets aan kunnen doen,dat is dat er ook een bepaald publiek op afkomt die geen normen en waarden hebben,door bv. Met hun handen overal aanzitten,vooral bij de koffiehoek,de gebak vitrine,smerig gewoon zoals men hier met het gebak omgaat.
s'morgens met het ontbijt item dito,maar nogmaals dat zijn dingen waar jullie niet direct invloed op hebben.

Beste heer S.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor de 100% tevreden review!

Wij waarderen het enorm dat u ons op de hoogte stelt van uw ervaring. Het is inderdaad prettig wanneer iedereen netjes omgaat met het aanbod en rekening houdt met elkaar. Wij houden ook toezicht op de zaken die u aangeeft en u mag gerust een melding maken wanneer u dergelijke zaken constateert. Dank u wel voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace!

Top hoor !!

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn om te horen dat u zo genoten heeft!