Date of experience: 09/2021

We waren er nog nooit eerder geweest. We hebben 1 overnachting geboekt met een langere verblijfstijd, door het eerder inchecken en later uitchecken tot 19:00uur erbij te boeken. Helaas moesten we onze kamer al voor 11:00uur verlaten, maar konden ons in de avond prima vertoeven en opfrissen in het zwembad. Al met al prima vermaakt en we komen zeker een keer weer.

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie, positieve 80% beoordeling. Wij zien u heel graag terug in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

Anders dan de vorige keren. Doordeweeks: meer ouderen. Die zich stoorden aan jongeren kinderen/dreumes. Een kind van 2 jaar werd aangesproken. Ook de jongeren hebben het recht om te genieten en enthousiast te zijn.
Aparte ruimtes creëren waar men stil moet zijn voor deze doelgroep!

Beste mevrouw N.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw review. Wij waarderen het zeer dat u Preston Palace al meerdere malen heeft bezocht en ook nu uw ervaring met ons deelt.

In ons grote All-iinclusive Resort zijn veel ruimtes waar u kan verblijven; van een knusse Black rock met koffie en gebak, gezellige restaurants, een spectaculaire indoor kermis tot een waar kinderparadijs als de spelotheek met tal van klim- en klauteratributen. Er is voor iedereen wat wils; u kiest zelf uw favoriete verblijf.
Dat is mede de reden waarom zoveel mensen voor Preston Palace kiezen; er is zoveel te doen voor jong en oud. Wij verwelkomen gasten in de leeftijd van 0 tot 100 (of ouder!) en daar zijn wij heel trots op!

Daarbij heeft iedereen inderdaad het recht om te genieten en enthousiast te zijn maar ook de plicht om respectvol met elkaar om te gaan. Wanneer u dit tijdens uw verblijf anders ervaart, mag u dit ter plaatse melden zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Een goed gesprek, een beetje begrip voor elkaar en niet vergeten dat u vakantie bent lost vaak al veel op.

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Ontspannen. Helaas door corona regel geen amusement en livemuziek. En de cafés waren niet open. Dus was s'avond zaai .

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.

Vanaf 25 september hebben we 's avonds weer live muziek op het Centraal Terras en zal de barstraat weer geopend zijn (naar gelang het aantal gasten, gaan de barretjes open). Wellicht dat u dat gemist heeft tijdens het verblijf?

Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace!

prima alles geregeld

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie, positieve 77% beoordeling.

MelanieS
Date of experience: 09/2021

In de avond meer te doen

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor de positieve waardering van uw verblijf!

Wij zien u graag nog eens terug!

Alles goed personnel vriendelijk

Geachte mevrouw S,,

Hartelijk dank voor uw mooie, positieve 87% beoordeling. Wij zien u heel graag terug in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

De waren er al bij die al meer keer waren geweest die zeiden is de laatste keer de andere was het de eerste en de laatste keer ik zei nog ja Corona dus alles is al anders maar ze gingen dan liever naar het buitenland we hadden geen kleine kinderen bij maar dat vond ik wel mooi wat er allemaal te doen was ze hebben gewoon een beetje feestje gemist het was eerder een bejaarde kantine toen hebben we enorm gelachen toen dat ter sprake kwam het is gewoon tegen gevallen erg jammer ook omdat wij nog slechte bedden hadden vonden ze de prijs wel erg veel

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling. Wij zien u heel graag terug in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

Het waren fantastische dagen.

Geachte heer,mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Fijn dat u uw verblijf als fantastisch ervaren heeft.

Date of experience: 08/2021

Vriendelijke medewerkers, alles is netjes, veel te doen, maar t eten laat de wensen over.

Beste mevrouw O.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw review!

Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan onze collega's en het is fijn dat u alles netjes vindt en dat u veel heeft beleefd in ons resort. Mogen wij u alstublieft vragen uw ervaring over het eten toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij daarbij ook uw boekingsnummer en of u een melding ter plaatse heeft gemaakt.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 09/2021

Leuk hotel concept voor enkele dagen. Ik zou voor de toekomst adviseren om de midgetgolfbaan te verbouwen, en qua attracties/entertainment wat meer te bieden. Kijkend naar de hotels in las Vegas. Wellicht kunt u hotel hiervoor uitbreiden of een 2de locatie openen in de toekomst.

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw inspirerende tips & tops.