Date of experience: 09/2021

In het zwembad vonden wij het erg druk dus hebben we daar geen gebruik van durven maken. Wij kregen dit als verrassing voor ons huwelijk van mijn moeder en waren blij verrast hoeveel er te doen was. Ook de show was erg leuk. Voor herhaling vatbaar. Alleen mag de temperatuur lager. Het heeft 1,5 dag geduurd voordat onze kamer een beetje aangenaam was en geen sauna.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Wij waarderen dit enorm en nemen graag uw persoonlijke bevindingen mee in ons intern werkoverleg.
Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace!

Clementine
Date of experience: 09/2021

Leuk uitje voor speciale gelegenheden, een compliment voor de beveiligingsmaatregelen die soms nodig zijn om al te enthousiaste gasten even te corrigeren.

Geachte heer K.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zullen de complimenten doorgeven.
Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet Carmen H.
Date of experience: 09/2021

Net hotel, (aangepaste) kamer is ruim genoeg voor rolstoel en dit is ook voor de badkamer Ziet er allemaal prima uit. Van ontbijt tot Diner is er genoeg keuze. Wat niet duidelijk op de website vermeld zijn de corona maatregelen. Deze zouden eigenlijk direct op de eerste pagina moeten staan van de website.

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Uw opmerkingen over onze vindbaarheid van de corona maatregelen nemen wij mee in onze interne werkbespreking.

Date of experience: 09/2021

We hebben gedurende 3 dagen genoten van de luxe die ons is aangeboden op gebied van eten, drinken, slapen en ontspanning.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie review en goed om te lezen dat u heeft genoten!

Date of experience: 09/2021

Het was weer voortreffelijk en we komen zeker terug voor de 23 ste keer vanaf 2015 hoewel we daarvoor ook al kwamen met de regelmaat van de klok

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wij hopen u nog lang als onze gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

Een zeer goed hotel

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Date of experience: 09/2021

We hebben ongelooflijk genoten van alles samen met onze kinderen en kleinkinderen

Heel erg bedankt voor uw 100% review! Wat fijn om te horen dat u samen met uw kinderen en kleinkinderen heeft genoten.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen als onze gewaardeerde gast.

Prima voor een nacht

Beste mevrouw Y.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Het is fijn dat u het als 'prima voor een nacht' heeft ervaren. Uw tips en tops nemen wij graag mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 09/2021

Was een geweldig verblijf en alles zo netjes en schoon. Aangezien er dagelijks veel mensen komen wordt alles goed en keurig bijgehouden. Onze complimenten hiervoor. Klein verbeter puntje zou zijn om iets van wat groente/salade toe te voegen aan het a la carte eten in de Peppermill want was wat aan de summiere kant. Verder top accommodatie met genoeg te goed voor eenieder.

Geachte heer van D,

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Enorm bedankt voor uw mooie complimenten.

Super ervaring.
Vooral de vriendelijkheid van het personeel viel op, echt uitstekend!
We komen zeker nog eens terug!

Geachte mevrouw van H,

Hartelijk dank voor uw review en wat fijn dat u de vriendelijkheid van ons personeel als zeer positief heeft ervaren.