Goed vermaakt

Geachte heer G,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zich heeft vermaakt.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

We hebben het erg naar ons zin gehad en lekker gegeten. Vond het wel jammer van het zwembad, de kamer en wellicht wat meer gezonde keuzes in het eten. En dan bedoel ik geen fruit maar meer dingen van deze tijd, volkorenbrood enz

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor uw verblijf met uw gezelschap van zes personen in de leeftijd van 18 tot 67 jaar. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met uw gemêleerde gezelschap met ons deelt!

Uw opmerkingen over het subtropisch zwemparadijs en uw hotelkamer gaan wij intern doornemen. De gezonde keuzes in het eten die u aangeeft, zoals volkorenbrood enz, vinden wij ook belangrijk en zijn al onderdeel van het uitgebreide aanbod in hotelrestaurant Ribbleton. Vraagt u ons gerust ter plaatse tijdens uw volgende verblijf; dan helpen wij u met veel plezier!

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Zeer tevreden.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 09/2021

Fijn ondanks de Corona weg te gaan. Jammer dat je dan niet hebt ervaren hoe de pubs en kroegjes normaal zijn maar buiten dat genoeg te doen

Geachte mevrouw L,

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Uw opmerkingen over het zwemwater zullen wij meenemen in onze interne werkbespreking.

Wij zijn voor de 5de keer geweest en vervelen ons nooit

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Hopelijk volgt er ook een 6e keer Preston Palace.

Als zeer aangenaam.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u genoten heeft.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 09/2021

We waren met een gezellige groep volwassen personen, en natuurlijk werd er wat gedronken en was het wat luidruchtig. Maar een kale belgische bewaker iriteerde zich waarschijnlijk mateloos hieraan. en behandelde ons een beetje als kinderen..en dreigde met sluiten van de bar en dergelijke..op verzoek van een andere portier zijn we netjes naar het mexicaans terras gegaan hier werd het direct een feestelijke stemming voor alle aanwezigen..maar de pret werd alweer snel verstoord door de kale belgische portier, deze ging nu zelfs dicht op iemand staan met dreigende blik...hierop moest ikzelf de portier toespreken dat zijn gedrag nu echt buiten proporties was..alle aanwezigen waren het met mij eens en kwamen er ook dichter op staan...hierop is gelukkig deze portier weggegaan....jammer dat 1 persoon met macht zo je gezellige avond kan beinvloeden.

Date of experience: 09/2021

Wel goed, voor herhaling vatbaar.

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen van uw goede ervaring en het is fijn dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is!
Ook wij kijken uit naar uw volgende verblijf en nemen uw tips en tops mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 09/2021

Heel veel geld betaald. Eten was heerlijk maar verder is de arrogantie die het wint van de service. Gasten komen toch wel waarom zouden we kijken wat onze gasten wensen. Het is ideaal voor families echter als je bij jullie bent kun je geen familie zijn. Onervaren personeel roept maar wat er is geen begeleiding.
Absoluut niet tevreden over julli!

Beste heer van G.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Wij willen heel graag uw opmerking over de service persoonlijk met u doornemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Dit was de 3e keer. Ik denk dat ik voorlopig even niet meer terug kom

Beste heer Z.,

Dank u wel voor uw derde verblijf in Preston Palace en wij zijn heel benieuwd waarom u voorlopig even niet meer bij ons wil genieten. Mogen wij alstublieft contact met u opnemen om uw ervaring door te nemen?

Wanneer u dat ook zou willen, mag u uw toelichting en uw boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Na ontvangst gaan wij uw toelichting doornemen met de betreffende afdelingen en hoort u daarna van ons. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!