Dit was de 3e keer. Ik denk dat ik voorlopig even niet meer terug kom

Beste heer Z.,

Dank u wel voor uw derde verblijf in Preston Palace en wij zijn heel benieuwd waarom u voorlopig even niet meer bij ons wil genieten. Mogen wij alstublieft contact met u opnemen om uw ervaring door te nemen?

Wanneer u dat ook zou willen, mag u uw toelichting en uw boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Na ontvangst gaan wij uw toelichting doornemen met de betreffende afdelingen en hoort u daarna van ons. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

We komen weer terug,mijn man en ik zijn in 2017 voor het laatst geweest,
daarvoor ook vele malen.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u bij ons terug wilt komen.
Wij ontvangen u graag in de toekomst als onze gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2021

Wij hebben genoten alles is goed georganiseerd

Geachte mevrouw G,

Heel erg bedankt voor uw mooie 100% review! Uw complimenten zullen wij zeker overbrengen.

Date of experience: 09/2021

Het eten buiten het restaurant had van mij iets meer gemogen.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Uw opmerkingen over het eten zullen wij zeker intern bespreken.
Bedankt voor het doorgeven en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Voor herhaling vatbaar

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Genoten van verblijf

Goedemiddag, wat fijn dat u genoten heeft, hartelijke groeten Ivon
Date of experience: 09/2021

Heel goed Kom zeker een nog een keer terug

Goedemiddag, heel graag, bedankt ook voor uw beoordeling.
Hartelijke groeten, Ivon
Date of experience: 09/2021

Het personeel was supervriendelijk en het eten prima.

Goedemiddag, bedankt voor de goede beoordeling, wij zien u graag.
Hartelijke groet, Ivon
Date of experience: 09/2021

Over het algemeen, een beetje teleurstellen.
Arcadehal is heel erg verouderd. Prijzen zoals een mp3 speler, kom op het is geen 2000 meer.
Ook op de boardwalk veel apparaten defect, fix dat!
Dat er eigenlijk maar 1 bar is.
Verschillende restaurants niet open.

Beste meneer F.,

Dank u wel voor uw verblijf en het is jammer dat u het over het algemeen als een beetje teleurstellend heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit uitgebreid toe te lichten.

Wij communiceren vooraf op onze site wat u in deze bijzondere tijd mag verwachten van uw verblijf. De maatregelen wisselen nogal eens, op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste updates: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Voor het ontbijt, lunch en diner kunt u dagelijks terecht in hotelrestaurant Ribbleton (buffet) of Peppermill Food & Bar (à la carte). Daarnaast is er tussen 16:00 uur en 18:00 uur een Soep & Saladebuffet, is er vanaf 09:0 uur koffie/thee/gebak/luxe koeken verkrijgbaar in Black rock, opent de Snack Counter vanaf 14:00 uur met diverse snacks en nootjes en is er voor late night snack Peppermill Takeaway geopend van 22:00 uur tot 00:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zijn de cafés in de barstraat nog even niet geopend; vanaf 25 september wordt de 1,5 meter losgelaten en zijn er weer een aantal cafés (afhankelijk van het aantal gasten) geopend in de barstraat. Niet alle hotelkamers zijn al voorzien van airconditioning; maar als u dat wenst kan u dat bij uw boeking aangeven.

Wij danken u hartelijk dat u uw ervaring en suggesties met ons deelt vanuit uw unieke gastbeleving. Dank u wel voor het meedenken en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort!

Reviewed: 5 years ago (12/09/2021)
Date of experience: 09/2021

De bingo is werkelijk een aanfluiting. We werden gewoon als idioten behandeld. Dat ze gewoon normaal doen we zijn geen kleuterklas.
Mexicaans terras werdt niet opgeruimd, tafels stonden bomvol leeg glas en servies behalve op 7 september.

Beste mevrouw A.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring!

Heeft u ter plaatse ook een melding gemaakt van uw ongenoegen over de bingo en het Mexicaans terras? Wij hadden het graag direct voor u willen oplossen; uiteraard gaan wij alsnog uw opmerkingen bespreken in ons werkoverleg.

Dank u wel voor het bespreekbaar maken en heel graag tot ziens in Preston Palace.