So nice experience.

Date of experience: 09/2021

We hebben het naar ons zin gehad

Geachte heer en/of mevrouw.

Hartelijk dank voor u mooie beoordeling en wat fijn dat u het naar de zin heeft gehad.

Date of experience: 09/2021

Prima en gezellig voor elk wat wils

Geachte heer K.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace en wensen u nog een fijne dag toe.

Date of experience: 09/2021

We hebben een prettig verblijf gehad.

Geachte heer V.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. En wat fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad bij Preston Palace.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten. Ik wens u nog een prettige dag.

Met vriendelijke groet; Carmen H.
Date of experience: 09/2021

Ik vond het leuk om een dag en nacht door te brengen

Geachte heer en/of mevrouw.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. En fijn dat u het leuk heeft gevonden.
Hopelijk mogen wij u nogmaals begroeten bij Preston Palace.
Ik wens u nog een hele fijne dag.

Met vriendelijke groet; Carmen H.

Mooi hotel maar weinig voor een kind van 2 jaar

Beste meneer P.,

Dank u wel voor uw verblijf samen met uw peutertje in ons All-in Family Resort en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Het is fijn dat u Preston Palace omschrijft als een mooi hotel, maar ondanks het verwarmde kinderbad, de kinderspelotheek, het kinderbuffetje, de mascottes Preston & Alice, het kinderbedje met attentie op uw hotelkamer vindt u dat er weinig is voor een kind van 2 jaar. Wij zijn heel benieuwd naar uw suggesties; zou u deze alstublieft met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl willen sturen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite en een lieve knuffel aan uw kindje van Preston & Alice.

Date of experience: 09/2021

Helaas vroeg wakker (half 7) door pratende en rokende mensen onder onze kamer.

Beste meneer Icke,

Dank u wel voor uw 93% tevreden beoordeling en voor uw verblijf in Preston Palace.

Wat jammer dat u al vroeg werd gewekt; u mag dan de hotelreceptie gerust bellen (gegevens zijn bekend op uw hotelkamer) en vragen of er hiervoor een oplossing is. Zo maken wij de volgende keer van uw vakantie een 100% beleving.

Date of experience: 09/2021

Het was een leuke ervaring, maar niet wat ik ervan verwacht had. De kermis en zwembad hadden we na anderhalve dag wel gezien. De zwembad had geen glijbaan, waardoor je alleen maar rondjes kan zwemmen en je het heel snel hebt gezien met een kind. Je betaald de volle 100% en krijgt er 60% voor terug vanwege de coronamaatregelen de prijzen mogen hier wel op aangepast worden. Verder was het wel een leuke ervaring voor herhaling vatbaar dat weet ik niet

Beste meneer J.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw leuke ervaring in Preston Palace. Om te zorgen dat deze in deze bijzondere tijd ook geheel aan uw verwachting voldoet; communiceren wij de laatste updates op onze site: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Zo weet u exact wat u kan én mag verwachten.

Hartelijk dank voor het doornemen van onze toelichting en wij hopen u in de toekomst naar u te mogen verwelkomen!

Date of experience: 09/2021

Geweldig. Kinderen hebben genoten.

Geachte Heer en/of mevrouw

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en wat fijn dat uw kinderen zo genoten hebben bij ons.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.
Ik wens u nog een fijne dag toe.

Date of experience: 09/2021

Leuk, maar het kan wel wat hipper

Geachte gast.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. De tip gaan wij doorgeven.