Reviewed: 5 years ago (06/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Een fijn hotel waar je kunt doen wat je wilt en niet hoeft na te denken wat je eventueel bij moet betalen.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw fijne ervaring. All-inclusive is inderdaad ideaal omdat u alles kunt doen wat u wilt en niet hoeft na te denken wat u eventueel moet bijbetalen!

De foto's van alle types hotelkamers bekijkt u via deze link: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel. Heeft u daar nog vragen over, schakelt u gerust de chatfunctie op de site in of belt u ons via 0546-542121. Wij helpen u graag!

Tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Wel goed de dag kreeg je wel makkelijk om

Geachte heer en/of mevrouw.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u de dag snel omging, dan heeft u het wel naar de zin gehad.
Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet; Carmen H.
Alone
Date of experience: 08/2021

heb zeer goede ervaring met preston palace , klantvriendelijk , goede service , goed eten

Geachte meneer S,

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie verblijf naar wens is geweest.

Wij hopen u zeker in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Michelle

In 2020: 8
In 2021: 5
Alles is aanzienlijk achteruit gegaan, heb medelijden met personeel die proberen vriendelijk en klantgericht te blijven maar ze kunnen ontevreden en aso gedrag van bezoekers niet aan.

Beste mevrouw S.,

Wij waarderen het enorm dat u in 2020 en ook nu in 2021 Preston Palace heeft bezocht. Graag willen wij uw ervaring persoonlijk met u doornemen; mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2021

Het was een heerlijk en ontspannen weekendje. We hebben gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Waar ik wel ontevreden over ben, is dat het verblijf super duur was. Ook het feit dat de prijzen voor de boeking iedere keer wisselen, maakt het dat niet iedereen naar preston palace kan gaan. Het is maar dat ik drie maanden van tevoren heb geboekt, anders moest ik 300 euro bij betalen

Beste meneer/mevrouw Z.,

Wat fijn dat u heeft genoten van heerlijk en ontspannen weekendje in Preston Palace.

Wat betreft de tarieven; deze fluctueren en zijn (deels) ook afhankelijk van de grote vraag en het mooie aanbod. Uiteraard is altijd de keuze aan u om wel of niet te boeken; wij kunnen alleen maar hopen dat u in de toekomst ook weer voor Preston Palace gaat kiezen en heerlijk geniet van het complete all-inclusive aanbod!

Graag tot ziens in ons All-in Family Resort!

Date of experience: 08/2021

De groep heeft zich prima vermaakt, met uitzondering van samenstelling van de extra kamer.

Beste heer Van R.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw beoordeling! Wat is het mooi dat uw gezelschap zich prima heeft vermaakt.

Wat betreft de extra hotelkamer: wij vinden het vervelend dat deze niet geheel naar de wens van uw bedlegerige reisgenoot was. Mogen wij alstublieft met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl vernemen of deze specifieke wens bij boeking is aangegeven? Graag horen wij daarbij ook of u ter plaatse een melding heeft gemaakt zodat wij tijdens het verblijf nog een oplossing konden bieden? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 08/2021

Wij hebben erg genoten, miste wel de opening van de kroegjes e.d. helaas door Covid nog steeds gesloten maar verder was het erg leuk.

Geachte mevrouw M,

Heel erg bedankt voor de mooie en uitgebreide review!
Uw opmerking zullen wij zeker meenemen in onze interne werkbespreking. Bedankt!

Heel graag tot ziens tot een volgende keer in Preston Palace.

Michelle
Reviewed: 5 years ago (04/09/2021)
Date of experience: 08/2021

Goed, alleen bij speluitgifte is door bowlen al elkaar slecht te verstaan maar door scherm nog moeilijker en heeft daardoor scherm weinig zin.
Ook dat andere barren gesloten zijn is niet nodig, met de maatregelen zouden die nog steeds open kunnen blijven.

En misschien ook popcorn en suikerspin kunnen maken/leveren, eventueel bij de snackcorner.

Geachte meneer vd V,

Heel erg bedankt voor de mooie en uitgebreide review!
Uw opmerkingen zullen wij zeker meenemen in onze interne werkbespreking. Bedankt!

Heel graag tot ziens tot een volgende keer in Preston Palace.

Melanie
Reviewed: 5 years ago (03/09/2021)
Date of experience: 08/2021

Ik was 7 jaar geleden met mijn nichtje geweest en vond het erg leuk. Nu nog is het erg leuk en fijn dat de kamers gerenoveerd zijn. Wij komen zeker een keer terug maar dan wel als het wat goedkoper is. Medewerkers zijn erg vriendelijk.

Geachte mevrouw R,

Houd onze website in de gaten voor mooie aanbiedingen en lastminutes.

Wij hopen u zeker in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Melanie
Reviewed: 5 years ago (03/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Geweldige genoten .

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie fijne dag bij ons hebben gehad.
Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen!

MelanieS