Geweldige genoten .

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie fijne dag bij ons hebben gehad.

Date of experience: 09/2021

het geld echt wel waard . alleen jammer dat ouders met jonge kinderen al de hele dag door alcohol kunnen drinken en de kinderen zo naast hun beschonken ouder staan. Snap dat dit eigen verantwoording is maar hoop ook dat personeel hier iets van mag zeggen

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Zeer zeker een goede herinneringen aan deze dagen

Geachte heer P,

Date of experience: 08/2021

prima medewerking personeel. jammer van de extra regels door de coronacrisis. de WIFI werkte niet, ik kreeg geen e-mails binnen, wel verbinding met sites. gemeld bij de receptie maar die konden mij niet zeggen hoe te verbeteren wel hebben ze mijn mobieltje verbonden met een ander netwerk waardoor ik wel e-mails kon ontvangen. verder heb ik thuis een wificamera die ik overal kan bekijken maar geen contact op Preston Palace. de wifi op preston palace is heel slecht hierdoor. de wastafel in de badcel was half verstopt en liep daardoor moeilijk door, doorgegeven aan de receptie. drie nachten last gehad van onverklaarbare voetstappen alsof men in een stenen gang liep met harde zool. geluid zoals men hoort in een ziekenhuis-gang . ik heb het opgenomen met mijn mobiel om goed te beluisteren. is niet te verklaren. verder wel een goede week gehad.

Beste meneer Van C.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw uitgebreide review. Uw complimenten geven wij met veel plezier door onze collega's!

Het is heel goed dat u direct een melding maakte van de volgens u niet functionerende Wifi. Tijdens uw verblijf heeft onze systeembeheerder na uw melding over de Wifi-verbinding direct een check gedaan. Hij heeft echter geen enkel probleem kunnen constateren. Waarom de mail van u wel binnen kwam door verbinding te maken met het andere netwerk (wat feitelijk exact dezelfde verbinding is, alleen zonder dat u de gebruikersvoorwaarden hoeft te accepteren) kan hij niet beoordelen, maar heeft niets te maken met ons Wifi-netwerk.

Dat u geen verbinding kon maken met uw Wifi-camera thuis via ons Wifi-netwerk, is mogelijk. Vanwege de security technische redenen staan alleen een aantal standaard internet poorten open in onze Firewalls. Als u dit soort specifieke device extern zou willen benaderen, dan is het advies dit middels een eigen 4/5G verbinding te doen.

Wij hopen u hiermee van voldoende informatie te hebben voorzien en zien u graag in de toekomst terug als onze gewaardeerde gast. Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Door de coronamaatregelen was het minder druk. De avonden waren rustig maar ondanks dit was het doms lang wachten bij activiteiten als bowlen, midgetgolf, poolen enz
Helaas is mijn broer door een stoel gevallen waarna wij ontdekte dat er meerdere stoelen in Ribbelton niet in orde waren.

Beste meneer Z.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring!

Uw beoordeling hebben wij intern besproken. Onze collega's die direct ter plaatse waren gaven aan dat uw broer goed is opgevangen en hij zelf al aangaf dat het wel 'meeviel' en het goed met hem ging. Niet alleen fijn voor hem, maar ook voor u als bezorgde zus! Geen reden om u verder zorgen te maken, geniet u samen van de mooie vakantieherinneringen en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie resort.

Een hartelijke groet aan uw broer en graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Geachte heer/mevrouw de W,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw verblijf naar wens is geweest.

Date of experience: 09/2021

Goed!! Alleen de tweede dag viel ons tegen omdat er veel overlast was in het zwembad door groepje jongens. We hebben het bad verlaten. In de avond terug gegaan en tot onze verbazing waren ze nog steeds erg vervelend voor gasten maar ook tegen personeel. Na de 2de keer aangesproken te zijn door beveiliging (pas rond 21:20 uur) moesten ze de locatie verlaten,wat voor mij betreft al bij de eerste waarschuwing had moeten gebeuren. En voor deze onzin van hun vind ik het te duur. Erg jammer, zeker omdat we vaker bij jullie waren. Mijn zoon vond dit een nare ervaring. Dus hoop dat jullie hier iets mee doen in de toekomst.

Beste meneer H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw goede ervaring!

Wij nemen uw ervaring in het zwemparadijs ter evaluatie. U mag altijd ter plaatse een melding maken; zodat wij direct samen een passende oplossing kunnen zoeken en u verder kan met genieten van uw welverdiende all-inclusive verblijf. Wanneer u nog behoeft heeft om uw ervaring persoonlijk toe te lichten, mag u uw verzoek met uw boekingsnummer sturen naar marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip contact in Preston Palace!

Date of experience: 09/2021

Wel oke.. maar niet voor herhaling vatbaar. Voor kinderen is het wel leuk. Eten is slecht.. We hebben vooral genoten van het zwembad

Beste mevrouw Van Z.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van ervaring.

Wij vinden het jammer dat deze niet voor herhaling vatbaar is, terwijl de kinderen het zo leuk hebben gehad! Wilt u alstublieft uw opmerking over het eten met uw boekingsnummer toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij zijn erg benieuwd of u ter plaatse een melding heeft gemaakt en of er een passende oplossing is geboden. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

heel lekker

Geachte heer T,

Wel Okee niet voor herhaling

Hartelijk dank voor uw mooie uitgebreide review!