Date of experience: 08/2021

goed we komen beslist terug

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie fijne dag bij ons hebben gehad.
Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen!

MelanieS

Ik heb 3 leuke dagen gehad
En heb erg genoten van alle Faciliteiten

Geachte heer/mevrouw T,

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben.

Date of experience: 09/2021

goede ervaring, alleen 1 iemand van ons reisgenootschap werd ziek na het Diner, of het aan het eten weten we natuurlijk niet zeker. maar de vorige keer werd het eten in de gaten gehouden met een thermometer en dit werd deze keer niet gedaan/ of hebben dit niet geconstateerd.

Beste familie H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw goede ervaring!

Wat is het vervelend dat iemand uit uw gezelschap ziek is geworden. Heel jammer dat uw reisgenoot uitgerekend tijdens een all-in vakantie waar al tijden naar uit is gekeken ziek wordt. Wat een pech, heel veel beterschap!

Wanneer u iets niet zeker weet, kan het heel schadelijk zijn wanneer u iets insinueert over het aanbod in Preston Palace. Het feit dat u in een momentopname heeft waargenomen dat de temperatuur niet wordt gecheckt, wil absoluut niet zeggen dat er dan überhaupt geen controle plaats vindt. Wij, en onze leveranciers, hanteren zeer strenge kwaliteitseise en werken volgens vaste procedures in alle fases van het proces; om u gezonde, smakelijke en veilige producten van hoge kwaliteit te bieden.

Heeft u tijdens uw verblijf vragen hierover? Meldt u zich gerust bij de hotelreceptie voor een gesprek met de Duty Manager en/of de Chef. Zij zijn trots op hun mooie vak en vertellen u er graag alles over.

Date of experience: 08/2021

Wij zijn fan. Dit was onze 5de keer en zeker niet de laatste. Hadden graag vorig jaar ook gekomen, maar vond het te duur met de beperkingen die er waren. Als dat anders was geweest waren we vorig jaar ook gekomen.

Geachte heer/mevrouw V,

Heel erg bedankt voor uw mooie review en complimenten! Wij hopen dat u nog lang 'fan' zult blijven.

Date of experience: 09/2021

All in concept nog prima. Alleen kwaliteit diner slechter ribbleton en gehorige kamers.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het all-in concept aan jullie verwachtingen voldeed. Wat betreft uw opmerkingen over het eten dit zullen wij doorgeven aan de betreffende afdeling.

Date of experience: 08/2021

2 nachten is meer dan genoeg. Veel kabaal laat in de avond begin van de nacht.

Voor herhaling vatbaar

Geachte mevrouw de B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Mijn dochter en ik hebben erg genoten van ons verblijf. Fijn ook dat alles zo laat open is.
Jammer dat we restaurants moesten reserveren want dat hindert de indeling van de activiteiten nogal (als we bv moesten wachten op een bowlingbaan) maar dat heeft mss met Covid te maken?
Mijn echtgenoot wou ook graag mee maar ik vind het voor volwassenen wel heel duur omdat je als volwassene niet veel meer kan doen dan eten en drinken. En mss een keertje biljarten.
Verder was iedereen wel heel vriendelijk en was alles heel netjes.

Geachte mevrouw R,

Heel erg bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Het reserveren van onze restaurants heeft inderdaad te maken met de corona maatregelen op dit moment. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Hele mooie tijd gehad alleen jammer van Corona tijd maar daar kunnen jullie niets aan doen

Geachte mevrouw v D,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review!
Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer ontvangen in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Over het algemeen een geweldige tijd gehad.