Geweldig genoten

Geachte heer, mevrouw

Wij zijn heel blij met uw mooie review! Wij vinden het fijn dat u zo genoten heeft van uw vakantie!

Wij zien u heel graag terug in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Wij hebben 5 hele leuke dagen gehad en raden dit hotel zeker aan bij anderen.

Geachte heer K.

Dank u wel voor uw positieve review! Wat leuk om te horen dat u zo genoten heeft.
En dat u ons aanbeveelt bij uw familie en vrienden.

Heel graag tot een volgende keer!

Date of experience: 08/2021

Onze zoon vond het super

Geachte heer van O,

Wat leuk dat uw zoon het leuk vond! Altijd mooi wanneer je kind zo geniet in Preston Palace.
Bedankt voor uw mooie review!

Graag tot een volgende keer!

Date of experience: 08/2021

Het geheel viel ons tegen.
We vonden het niet prettig dat je moest reserveren voor het eten.
Maar dat kwam misschien door Corona?

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring en vinden het jammer het niet aan uw verwachting heeft voldaan.

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Vanwege de huidige corona maatregelen reserveert u uw ontbijt-. lunch en dinerbuffet vooraf in de Gastenapp. Wat er nog meer aan uw all-inclusive verblijf is aangepast? Dat leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Date of experience: 08/2021

Zeer slecht, op zondag was het zwembad net een hamam, meer dat de helft van de bezoekers waren allochtoon zowel in het zwembad als in de algemene ruimtes, Dit gaf geen fijn gevoel. Dit hebben we in de laatste 25 jaar nog nooit meegemaakt

Beste meneer/mevrouw Van B.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring.

Wij waarderen het enorm dat u al 25 jaar onze gewaardeerde gast bent en ook nu de moeite heeft genomen uw persoonlijke beleving met ons te delen.

Het was heerlijk!

Geachte heer M.

Wat fijn dat u het heerlijk heeft gehad, wij zijn blij met uw positieve reactie.

Heel graag tot een volgende keer!

Date of experience: 08/2021

Zo aks ik al in het begin heb geschreven vind ik de tijd die je door kan brengen in het hotel weinig. Wij hadden van zaterdag tot zondag geboekt voor een flink bedrag. En dan vond ik het jammer dat je dan om 11 uur het hotel moet verlaten. Ja tegen bijbetaling kan je langer blijven. Nou lijkt hij mij veel prettiger dat he als gast eventueel als je dat zou willen langer kan blijven.

Beste mevrouw K.,

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort.

Date of experience: 08/2021

Al meerdere keren geweest. Dus geweldig!

Geachte mevrouw R,

Fijn dat u ons zo regelmatig bezoekt en hier zo van geniet, dat vinden wij erg leuk om weten.
bedankt voor uw review en heel graag tot een volgende keer!

Geweldig, tot snel weer

Geachte heer T,

Hartelijke dank voor uw positieve reactie, en leuk dat u binnenkort weer komt genieten.

Date of experience: 08/2021

Geweldig concept zowel voor een gezin als voor een groep vrienden.

Geachte mevrouw,

Hartelijke dank voor u leuke reactie dat vinden wij heel fijn!

Wij zien u graag terug in Preston Palace!