Date of experience: 08/2021

het was een leuke ervaring. leuk om een keer meegemaakt te hebben. 2 nachten is wel voldoende, anders raak je snel uitgekeken.

Geachte mevrouw Y.,

Prima zoals altijd

Geachte heer J.,

Date of experience: 08/2021

we hebben genoten van het verblijf

Beste meneer C,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring. Het is fijn dat u heeft genoten van uw verblijf!

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort.

Goed, mooi

Geachte heer K.,

Leuk maar niet nogmaals

Beste mevrouw Van der S.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Date of experience: 08/2021

Wederom een fijn verblijf bij Preston Palace, wel jammer van de Corona, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Barstreet was saai, en er was geen karaoke. We hadden vertrouwen in de bingo, maar die oversteeg het niveau van een amateur camping bingo niet. Er waren maar 4 ronden en de presentatie was in handen van twee giechelmeisjes. Kan dit niet professioneler? Voor het diner graag een "grand dessert" invoeren waar je van alle toetjes een beetje krijgt, zodat je alles kan proeven. Snack Corner was top. Genoten van de indoor kermis.

Beste mevrouw Van der H.,

Dank u wel voor uw fijne verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring.

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort.

Date of experience: 08/2021

Het was erg leuk om er even uit te zijn!
We hebben er van genoten

Geachte heer/mevrouw
Hartelijk dank voor uw reactie en wat fijn dat u zo genoten heeft. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.
Met vriendelijke groet, Carmen H.
Date of experience: 08/2021

Prima. Voldeed nagenoeg aan de verwachtingen.

Beste mevrouw P.,

Date of experience: 08/2021

Het was gezellig maar vond het toch nog iets te druk in het zwembad. De ligstoelen zijn echt hard je ligt er niet prettig op.
In kamer 4201 vond ik alleen de matrassen op de 2 1 persoonsbedden teveel in zakken. Had echt last van mijn rug. Stappelbed matrassen waren perfect. Verder was alles naar wens.

Beste mevrouw H.,

Date of experience: 08/2021

Goed al zou ik als tip nog bij de kamerdeur iets onder de deur plaatsen. Snachts komt daar nog storend licht onderdoor van de gang

Geachte heer W.,