By Fam Thijs

Heel goed netjes vriendelijk

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij ons in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

Date of experience: 02/2026

Heel goed het eten en animatie was ook goed.en de wijn was lekker

By Marty van Kersbergen
Date of experience: 02/2026

We hebben onszelf heel goed vermaakt, zoals verwacht. We komen zeker weer terug .
Het enige waar wij ons aan storen is de gulzigheid van de mensen, bijna volle borden die teruggaan, overal een hapje af, bah. Dat er voldoende keus is en voldoende voor iedereen wil nog niet zeggen dat je alles maar kan pakken en niet opeten.
Misschien iedereen maar 1 bord geven, dan moet je wel. De prijzen moet door al dat verspilde eten ook omhoog.

Geweldig voor de kids!

Date of experience: 02/2026

We hadden een heel prettig verblijf

By Margriet Verhoeff-Veerman
Date of experience: 02/2026

Ik ben er met mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind geweest, en voor iedereen was het een ge weldige tijd en willen graag nog eens komen

By Andrea Kooderings
Date of experience: 02/2026

Gemiddelde ervaring, erg massaal en druk, eten vaak koud, erg warm binnen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Jammer om te lezen dat uw verblijf voor u wat gemiddeld aanvoelde en dat u het als massaal en druk heeft ervaren. In vakantieperiodes is het in ons resort vaak levendiger doordat veel gezinnen tegelijk genieten van alle faciliteiten. Voor de één geeft dat extra gezelligheid en sfeer, voor de ander kan dit juist wat minder rust brengen in de beleving.

Fijn om te lezen dat u tevreden was over de kamer, de matrassen en de schone badkamer, en dat u ons personeel als uitstekend en vriendelijk heeft ervaren. Dat waarderen wij enorm.

Uw aandachtspunten met betrekking tot comfort, temperatuur en sfeer binnen ons resort nemen wij mee in onze interne evaluaties. Feedback zoals deze helpt ons om de beleving voor onze gasten verder te verbeteren.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
Date of experience: 02/2026

Irgendwie kein "roter faden" vorhanden.

Das Hotel versucht allen Altersgruppen gerecht zu werden.

Schön wäre, noch einen großen Spielbereich mit z.b. Rutschen zu haben.

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen.

Unser Resort ist bewusst darauf ausgerichtet, Gästen unterschiedlicher Altersgruppen ein vielseitiges Angebot unter einem Dach zu bieten, sodass jeder etwas Passendes für sich findet. Ihre Hinweise zur Preiswahrnehmung in Ferienzeiten, zum Zimmer sowie zu einzelnen Punkten im Restaurant und Servicebereich nehmen wir in unsere internen Auswertungen mit auf. Unsere Preise können in stark nachgefragten Zeiträumen variieren und richten sich nach Angebot und Nachfrage.

Schön zu lesen ist, dass Sie unser subtropisches Schwimmbad mit 5/5 bewertet haben und den Service insgesamt als gut empfunden haben.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Beau
Date of experience: 02/2026

Geweldig, top, aangenaam, ontspannende, ervaring voor jong en oud

By Ellen
Date of experience: 02/2026

Heel gezellig! Family time.