By Michel Pepping
Date of experience: 06/2025

Leuke beleving met de kinderen

Beste meneer P.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een leuke beleving heeft gehad met de kinderen.

By AJ
Date of experience: 06/2025

It was good. We did a self check in upon arrival. I was just a little bit disappointed because it's our wedding anniversary and we are to celebrate it that's why I took the surprise package (a bottle of wine and 2 glasses.) which I didn't received. I tried complaining it to the reception for a couple of times thinking they can do something about it but they keep on insisting that they could not find it in my record which made me so frustrated because my suprise plan was ruined.

Dear guest,

First of all, congratulations on your wedding anniversary! How special that you chose to celebrate this occasion with us. We're sorry to hear that your surprise didn’t go as planned. Our team has carefully checked your reservation, but unfortunately, we did not find any order for the surprise package.

We hope that, despite this disappointment, you were still able to enjoy your stay. We would be delighted to welcome you again at Preston Palace!

Kind regards,

By Nowack
Date of experience: 06/2025

Alles super . Top Zufriedenheit 👍🏻. Nur Preis ist zu teuer .

Sehr geehrter Herr/Frau N,

wie schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind! Wir freuen uns sehr über Ihr positives Feedback von 87%. Wir verstehen, dass der Preis ein wichtiger Faktor ist und versuchen immer, ein gutes Gleichgewicht zwischen Qualität und Wert zu finden. Hoffentlich können wir Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen!

Date of experience: 06/2025

Super gehad, alles was even goed niks te klagen!
Echt heerlijk genoten.

Beste heer L,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de fantastische beoordeling van 100%!
Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.

By Rob Smit
Date of experience: 06/2025

Ben voor de 41e keer geweest, met alleen de vorige keer wat kritiek, verder gewoon nog steeds alles super. Je ziet continue verandering en verbetering, eten drinken en de schoonmaak ook weer fantastisch.

Beste heer S,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%. Geweldig dat u al 41 keer bij ons bent geweest! Bedankt voor uw loyaliteit en mooie complimenten.
We waarderen uw loyaliteit enorm en zijn blij te horen dat u onze continue verbeteringen ziet en waardeert. Fijn dat het eten, drinken en de schoonmaak opnieuw fantastisch waren. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.

By Albertson
Date of experience: 06/2025

Top niks te klagen leuk algemeen

Beste heer / mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de fantastische beoordeling van 93%.
Wat leuk om te vernemen dat u zo genoten heeft. En we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.

Date of experience: 06/2025

Heel mooi concept genoeg te doen. Lekker eten en lekker gedronken

Beste mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback en de fantastische beoordeling van 83%.
Wat mooi om te mogen vernemen dat u een gezellige en leuke tijd heeft gehad. En we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons Resort.
Graag tot ziens.

Onaangenaam verblijf gehad.

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort. Het is goed dat u dit direct ter plaatse heeft gemeld, zodat onze collega’s u een passende oplossing konden bieden.

We hopen dat u ondanks deze start toch nog heeft kunnen genieten van uw all-in verblijf. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2025

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. De kamer zag er mooi uit en was schoon. Wat ons op viel is dat de openbare toiletten telkens werden schoongemaakt door een hele vriendelijke en aardige meneer. Ik heb er altijd een hekel aan om ergens naar het toilet te gaan, maar dat was nu geen probleem, dat was echt top!! Alle medewerkers waren heel vriendelijk en iedereen zei gedag als je ze tegen kwam. Je voelt je erg welkom!

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 90%. Geweldig om te mogen vernemen dat u zich zo welkom heeft gevoeld!
We zijn blij dat onze medewerkers, inclusief de schoonmaak, hebben bijgedragen aan uw comfort. En we zullen uw complimenten zeker doorgeven aan het team. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen. Graag tot ziens!

By Alfred van As
Date of experience: 06/2025

Prettig, met enkele storende elementen.

Beste heer Van A.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad, al begrijpen wij dat er enkele punten waren die u als storend heeft ervaren. Uw opmerking over het afruimen en schoonmaken van de tafels nemen wij ter harte.

Graag ontvangen wij uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting (datum, tijdstip, locatie) via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij uw feedback intern verder kunnen bespreken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.