Reviewed: 5 years ago (19/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Een geweldige ervaring super leuke tijd gehad op naar de volgende keer!

Geachte mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons een groot genoegen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Hopelijk tot een volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Een super leuk hotel met leuke faciliteiten.

Geachte mevrouw A,

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Date of experience: 08/2021

Geweldig.Ik moest gebruik maken van de mindervalide kleedkamer en daar was voldoende ruimte

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw 100% review en wat fijn om te horen dat uw verblijf naar wens is geweest!

Date of experience: 08/2021

Er loopt een klacht via marketing..dit is nog niet afgewikkeld. Maar tot nu toe is het bar en boos. Misleiding ten top mbt halal eten bijv. Wordt serieus verkocht bij het boeken maar ter plaatste een diepte punt. Blijf eerlijk hierover preston palace. Bij ons in de familie word nu ernstig getwijfeld of er voorheen wel halal was. Mensen met vis allergie of halal wensen ..boek nooit bij preston palace!! Vis komt met gemak over al mee in aanraking met alle gevolgen van dien!

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring. Wij hebben uw bericht in goede orde ontvangen en inmiddels is er contact met u opgenomen.
Dank u wel voor uw tijd en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Leuke ervaring met een prachtige suite alleen jammer dat je niet alles via de gastenapp kan reserveren nu niet alles kunnen doen .

Geachte mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw verblijf naar wens is geweest. Op dit moment moet u inderdaad nog reserveren voor onze restaurants, bingo en bioscoop. De rest van onze faciliteiten zijn allemaal 'open zones'. Uw opmerkingen over het zwembad zullen wij meenemen in onze interne werkbespreking. Bedankt!

Date of experience: 08/2021

.nee geen gebruik van gemaakt, hou niet van zwemmen

Geachte heer de G,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Verblijf was prima, maar zal niet terugkomen. Voorzieningen voor peuters maar beperkt. Kwaliteit eten was niet goed. Kwaliteit-prijs verhouding was naar mijn mening niet voldoende.

Medewerkers vriendelijk, vlotte check-in, kamers netjes.

Beste mvrouw C.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Uw tips en uw tops nemen wij mee in onze evaluatie.

Dank u wel voor het meedenken en wellicht tot ziens in Preston Palace. Wat ons betreft bent en blijft u meer dan welkom!

Date of experience: 08/2021

Heerlijk verblijf! Enige tip is dat we graag als familie bij elkaar wilden zitten. Ter plekke werd dit keurig geregeld maar we moesten het elke keer opnieuw vragen terwijl ze hadden aangegeven dat ze de tafels voor ons zouden reserveren.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% review! Fijn om te lezen dat u heeft genoten.
Wij zullen uw tip meenemen, hartelijk dank daarvoor!

Evelien
Date of experience: 08/2021

Het was een mooi verblijf met hele leuke faciliteiten. Een echte aanrader!!

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review! Fijn om te lezen dat u heeft genoten.

Evelien
Reviewed: 5 years ago (17/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Jammer dat de cafés niet echt open waren, terwijl dit wel gezegd was. Er zou alleen geen live muziek zijn, maar er was ook geen bar keeper o.i.d.
Kale bedoening zo. Ook vertelden ze dat je na 0.00 uur drinken mee kon nemen naar je kamer, maar dat is onzin wanneer je maar 1 getapt biertje mee kan nemen. Zeer teleurstellend. Niet voor herhaling vatbaar

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw kritische beoordeling, wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring toe te lichten.

Wat betreft uw opmerking over de barstraat: wij begrijpen dat de gezelligheid in de barretjes mist. Echter zijn wij verplicht ons te houden aan de corona maatregelen. Vanwege de 1,5 meter regel en de relatief kleine ruimtes in de barstraat, zijn de bars wel open maar niet bemand. Wij doen ons uiterste best om uw en onze veiligheid op deze manier te kunnen garanderen. Uw drankjes kunt u afhalen bij Preston Palace Central of de bar in Black rock om vervolgens te nuttigen op onze terrasjes, in Central of Black rock en natuurlijk in de barstraat. Dit is allemaal te lezen op onze website: www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.

Dank u wel voor uw begrip en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Lauren