Reviewed: 5 years ago (15/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Eten a la carte in de Peppermill was onvoldoende. Bediening kon het niet aan. Bestelling werd niet goed opgenomen. Eten kwam niet tegelijk en was niet volledig. Moesten om groente en frites vragen. Rest was uitstekend.

Beste familie K.,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wat fijn om te horen dat uw verblijf goed was.
Wat betreft uw opmerking over Peppermill: bedankt dat u met ons meedenkt. Wij zullen dit bespreken met de desbetreffende afdeling en uw ervaring meenemen in onze werkbespreking. Nogmaals hartelijk dank en graag tot ziens in Preston Palace!

Laura
Reviewed: 5 years ago (15/08/2021)

We hebben genoten

Geachte meneer H,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace.

Melanie
Reviewed: 5 years ago (14/08/2021)

Fantastisch. We komen er altijd

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat mooi om te horen dat u al een aantal keren bij ons bent geweest.
Wij hopen u heel graag in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Melanie
Reviewed: 5 years ago (14/08/2021)

Fantastisch

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Het doet ons een groot genoegen om te horen dat u heeft genoten.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace.

80+ years

Verbeterd sinds de laatse maal 6 jaar geleden dat we bij jullie te gast waren
Lichter qua uitstraling, moderner, ervaring top

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in Preston Palace.

Goed maar te duur

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te horen dat u een goed verblijft heeft gehad. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw persoonlijke ervaring toe te lichten. Graag willen wij ook een aantal zaken toelichten.

Allereerst bestaat er de mogelijkheid om een vroege in-check en/of een latere uit-check te boeken tijdens het maken van uw reservering, of bij aankomst bij de receptie (tegen een meerprijs). Op die manier kunt u langer genieten van al het moois dat Preston Palace u te bieden heeft. Dit geldt echter niet voor uw hotelkamers. Deze kunt u vanaf 15:00 uur betreden en moet u voor 11:00 uur verlaten, in verband met de schoonmaak voor de volgende gasten. Er is voor u wel een ruimte om uw bagage veilig op te bergen. Meer informatie hierover vindt u hier: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/inchecken en hier: https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/uitchecken.

Verder kunt u uw handdoeken dagelijks tussen 09:00 en 12:00 uur omwisselen bij het uitgiftepunt op de eerste verdieping. Op deze manier heeft u elke dag schone handdoeken. Wat betreft uw opmerking over het 'lauwe eten' bij hotelrestaurant Ribbleton: heeft u hier op het moment zelf een melding van gemaakt? Wanneer u namelijk zaken ziet, die volgens u niet correct zijn, mag u daar ter plaatse gerust een melding van maken. Wij kijken samen naar een passende oplossing zodat u en uw medegasten weer naar tevredenheid genieten zoals het hoort. Wij helpen u met alle plezier!

Wij hopen u hiermee nogmaals naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben, uw overige tips en tops nemen wij mee in onze evaluatie. Nogmaals hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie All-in Family Resort Preston Palace!

Geweldig. Kamer prima. Eten enorm. Personeel super vriendelijk

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw leuke positieve reactie. Heel fijn om dat van u te mogen vernemen.

Yvonne
Date of experience: 08/2021

Leuk voor een keer meegemaakt te hebben. Het publiek is erg gemengd met helaas een paar vervelende er tussen die alleen maar komen om te zuipen omdat het kan. Wat ons betreft kan Preston er meer een familie hotel van maken als je toch geld vraagt voor alcohol en het tijdstip dat het gehaald wordt verschuift naar vanaf 17 uur of iets dergelijks. S'avonds met kinderen onder de 10 vind ik het niet leuk met name in de kermis maar bij de rest van preston ook niet door de dronken mensen. Het zwembad was te vol. Zeker in tijden van Corona. Had met name last van sommige jongeren rond de 20 jaar die in hoekjes en de stroomversnelling blijven hangen.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw persoonlijke ervaring uitgebreid toe te lichten.
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw diner bij Peppermill en de heerlijke gebakjes bij Black rock. Uw tips en tops nemen wij mee in onze eerstvolgende werkbespreking. Wat fijn dat u met ons meedenkt!

Hartelijk dank voor uw compliment voor onze collegas en graag tot ziens in Preston Palace!

Goed het was leuk

Geachte heer N,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te vernemen dat u het leuk hebt gehad. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gast.

Yvonne
Alone
Date of experience: 08/2021

Was duur betaald slechte service met hotel kamer

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling, wij waarderen het dat u de tijd daarvoor genomen heeft.

Bij deze nog een toelichting op uw opmerking over het schoonmaken van uw kamer tijdens uw verblijf: zo is het het geval dat uw hotelkamer voor aankomst grondig gereinigd wordt. Maar voor uw veiligheid en de veiligheid van ons personeel wordt uw hotelkamer tijdens uw verblijf niet gereinigd. Wenst u toch dat uw hotelkamer schoongemaakt wordt, dan kunt u dit melden bij de hotelreceptie. Zij kunnen dan in overleg een gepast moment plannen voor de schoonmaak. Dit alles is vermeld op onze website bij de corona maatregelen (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona) en is het ook te lezen in de GastenApp (https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/informatie-over-uw-verblijf/handig-om-te-weten). Wellicht goed om te weten voor hopelijk een volgend verblijf. Daarnaast kunt u elke ochtend tussen 09:00 en 12:00 uur gebruik maken van de handdoek-uitgifte op de eerste etage, waardoor u elke dag voorzien bent van schone en frisse handdoeken. Ook dit is te lezen op onze website en via de GastenApp.

Graag willen wij benadrukken dat u tijdens uw verblijf altijd een melding mag maken van zaken die niet naar wens zijn, zodat wij het ter plaatse al voor u kunnen oplossen. Wij hopen u graag nogmaals te mogen verwelkomen bij Preston Palace!