Date of experience: 09/2025

Goed, maar over het algemeen was het eten in de warmhoudbakken koud

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen een goede beleving had en tevreden was over uw kamer. Uw opmerking over het eten in de warmhoudbakken nemen wij serieus en geven wij intern door.

By N.A. Toor
80+ years
Date of experience: 09/2025

MATIG. Als vaste klant vergelijk ik het heden met het verleden bij PP. Met het matig bedoel ik voornamelijk het muziek programma in de avonduren, dat is van en bedroevend niveau.

Date of experience: 09/2025

Wij komen al van 2015 om de 2jaar bij jullie .Erg gezellig alleen jammer dat het treintje er niet meer is.Er is van alles te er doen erg mooi de nieuwe bowling aan
Wij hebben genoten .
Misschien een tip,de biefstuk op bestelling het leek wel leer. Zo bespaar je op het vlees.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was! Uw tip zullen wij meenemen in ons intern overleg.
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By willem middendorp
Alone

goed dddddddddddddddddddddddddddd 1111111111111

Beste meneer M,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

By Ron
Date of experience: 09/2025

Uitstekend veel veranderd, gaan met de tijd mee

Beste meneer,

Hartelijk dank voor de geweldige 100% beoordeling.

By Patty
Date of experience: 09/2025

Wij hebben het erg naar ons zin gehad. We werden vriendelijk geholpen en alles zag er netjes en schoon uit.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de geweldige 93% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

By Sergio Cruz

Nettes Hôtel mit vielen verschiedenen Aktivitäten. Sehr Empfehlenswert

Sehr geehrter Herr C,

vielen Dank für die hervorragende Bewertung von 97 %.
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihr Aufenthalt Ihren Wünschen entsprochen hat!
Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Bis bald!

By W vd Looij
Date of experience: 09/2025

Als zeer positief ervaren.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!

Alone
Date of experience: 09/2025

Was leuk druk veel mensenbuit braabant of begiei en diengingen lydannes het teten was goed ik miste welnde lekker snitezel

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.

Jess
Reviewed: 6 months ago (17/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Mooie ruime kamer, wel lagen er op de gang een heleboel dode wespen. Viel het eten bij San remo erg tegen, hebben we dit zelfs teruggestuurd. Zaterdag nacht enorm veel geluidsoverlast gehad van dronken gasten die tussen 2 en 4 buiten tegen elkaar liepen te gillen en door de gangen op deuren aan het bonken waren. Dit was zeer storend. We missen eigenlijk nog meer dingen om te doen, bijv een tafeltennis tafel, een springkussen voor net wat oudere kinderen dan 7. Opties voor binnenvoetbal of basketbal zodat kinderen/jongeren hun energie nog meer kwijt kunnen. Meer controle op drank (mis)bruik en overlast hiervan.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat uw verblijf op meerdere punten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij nemen uw feedback graag serieus in overweging en willen uw ervaring graag intern bespreken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Wilt u daarbij ook aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw bevindingen?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.