Date of experience: 08/2021

Mooi schoon vriendelijk alles en echt alles wat je maar kunt willen is aanwezig.. Fijne kamers.. Enigste verbetering misschien een airco maar fijn dat er een waaier was.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Er valt niks op aan te merken.

Geweldig erg genoten

Top tijd gehad

Date of experience: 08/2021

Echt goeie service hebben we gekregen . Toen ben ik mijn oplader vergeten voor mijn mobile, maar gelukkig reseptie heeft aan me geleend ! Echt super !

Geachte mevrouw A. ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 93% beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 08/2021

Totaal geen sfeer! We snappen dat er met de Corona regels zijn, maar vond dit echt zonde van de centen

Beste meneer/mevrouw O.,

Bedankt voor uw kritische beoordeling, maar wat jammer om te horen dat u de sfeer mistte en met name de (live-)muziek. Vanwege de corona maatregelen is voorlopig t/m 13 augustus 2021 live muziek niet toegestaan. Het kan dus heel goed dat u dat mist. Hiervoor bieden wij nu een bingo, familie of magic show. Via deze link leest u er meer over: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/entertainment. Daarnaast kunt u altijd uw drankjes afhalen bij de bar in Preston Palace Central en deze nuttigen in de (onbemande) barretjes in de barstraat, waar er muziek aanwezig is.

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen uw ervaring toe te lichten. Uw ervaring gaan wij doornemen met de betreffende afdelingen. Wij willen u daarbij nog melden dat u altijd direct een melding mag maken zodat wij het ter plaatse al voor u mogen oplossen. Graag hopen wij u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie Preston Palace!

Laura
Date of experience: 08/2021

Kwaliteit prijs ruim voldoende.

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 83% beoordeling!

Date of experience: 08/2021

Goede ervaringen zou zeker nog eens een bezoek brengen aan preston palace

Date of experience: 08/2021

Zeer aangenaam verblijf gehad. Er zijn geen verborgen kosten. All-in is ook echt all-in.

Geachte heer T. ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling!

Date of experience: 08/2021

Ik heb erg genoten samen met mijn dochter. Voor een bezoek met vriendinnen zou ik op dit moment niet kiezen. O.a. omdat de barren onbemand zijn. Maar voor gezinnen en stellen is het heel goed toeven.

Date of experience: 08/2021

We hebben ons prima vermaakt, het was gezellig en goede service

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 97% beoordeling!