Date of experience: 08/2021

Heel fijn. We zullen terugkomen!

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 90% beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gast.

Prima allemaal

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 77% beoordeling!

Date of experience: 08/2021

prima prijs kwaliteit verhouding all inclusief plus plus! Geweldige en fijne dagen gehad met mijn kleinkind. Voor de 3e keer deze ervaring mogen hebben, wij zijn tevreden!

Geachte mevrouw I,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling!

Date of experience: 08/2021

Voordat wij hadden geboekt hebben we telefonisch contact oogenomen of de dansvloer open was met muziek. Vrouw aan de telefoon gaf aan dat er daar muzkek gedraaid word tot 0.00 uur, we kwamen aan en er was helemaal geen muziek op de dansvloer maar 1 showtje voor familie. Jammer, vroeger geweest en dat was stuk leuker

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, maar wat jammer om te horen dat u het 'vroeger' leuker vond. Helaas moeten ook wij ons houden aan de corona-maatregelen waardoor er bepaalde beperkingen zijn. Deze kunt u rustig lezen op: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona .

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen uw ervaring toe te lichten. Uw ervaring gaan wij doornemen met de betreffende afdeling. Wij willen u daarbij nog melden dat u altijd direct een melding mag maken van zaken die in uw optiek niet gaan zoals het hoort te zijn, zodat wij het ter plaatse al voor u mogen oplossen.

Graag hopen wij u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Verder hadden we fijne verblijf gehad

Beste mevrouw K.,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Wat jammer dat het reserveren u tegenviel voor ontbijt/lunch/diner. Helaas waren wij genoodzaakt een aantal veranderingen te doen in verband met de huidige pandemie, om op die manier uw veiligheid te garanderen. U kunt op onze website onze corona maatregelen lezen: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Desalniettemin hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad en wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Fantastisch kan niks anders zeggen. Echt genieten

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling!

Heerlijk genoten

Geachte heer/mevrouw ,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 93% beoordeling!

Date of experience: 08/2021

We hebben erg genoten alleen troffen we het de eerste ochtend niet dat er naast ons een gezin met een baby was die al om 5 uur wakker was. Wellicht gezinnen met jonge kinderen op 1 etage bij elkaar doen. En jammer dat de barretjes niet zo waren als Anders door de Corona. Verder geweldig hoe jullie je inzetten om het mooi, sfeervol en netje te krijgen.

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 83% beoordeling!
Bedankt voor uw tip, dit zullen wij meenemen in ons werk overleg.

Het grootste pluspunt is
Het eten
En dat je je niet hoeft te vervelen

Grootste minpunten
Hygiene
Personeel moet beleefder zijn
Geen barman in de cafe's.
Daardoor waren de cafe's eigenlijk niet aantrekkelijk om er te gaan zitten.
Muziek mag in de cafe's ook best wat harder staan.
Verder voor het bowlen kregen we te horen dat er over 20 minuten een baan vrij zou zijn.
Wij staan een stukje verderop te wachten.
Ondertussen komen er meer gezinnen die allemaal te horen krijgen dat er over 20 minuten een baan vrij komt.
20 minuten later bijna grote ruzie tussen gezinnen om de bowlingbaan.
Beter is bij bowlen een systeem waarbij je moet reserveren.
Voor ons was het de laatste dag dus wij wilde graag nog even kunnen bowlen voordat we naar huis gingen

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en uitgebreide toelichting, wij waarderen het dat u hier de tijd voor heeft genomen. Graag willen wij een aantal zaken toelichten.

Allereerst willen wij graag benadrukken dat wanneer u zaken ziet die volgens u niet correct zijn, u daar ter plaatse gerust een melding van mag maken. Wij kijken samen naar een passende oplossing zodat u en uw medegasten weer naar tevredenheid genieten zoals het hoort. Wij helpen u met alle plezier!

Tevens begrijpen wij dat u de gezelligheid in de barretjes mist. Door de huidige pandemie is het helaas niet mogelijk om de bars met personeel te bezetten, zoals te lezen is op onze website: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona, vanwege de 1,5 meter regel en de relatief kleine ruimtes in de barstraat. U kunt daarom uw drankjes afhalen bij Preston Palace Central of Black rock en deze gezellig nuttigen in de barretjes.

Verder vallen de bowlingbanen binnen de 'open zones', wat betekent dat er niet gereserveerd hoeft te worden. Het bowlen is daarom op basis van beschikbaarheid. Wij snappen dat u graag uw laatste dag af had willen sluiten met een strike en wij zullen uw opmerking hierover dan ook intern gaan bespreken. Wanneer u deze en uw andere tips, vooral met betrekking tot ons gewaardeerde personeel, nog verder zou willen toelichten, dan mag dat uiteraard met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Laura
Reviewed: 5 years ago (12/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Perfect concept, voor ieder wat wils. Zijn er voor de 6e keer geweest.

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 87% beoordeling!