Date of experience: 08/2021

Leuk vooral voor kinderen maar het wordt meer gehypt dan ik het op deze manier heb ervaren.

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en het delen van uw ervaring.
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gast.

Yvonne

Geweldige toplocatie

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw geweldig, mooie 100% beoordeling!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als onze zeer gewaardeerde gast.

Yvonne
Date of experience: 08/2021

Top wel wat te streng bij kinderen

Redelijk goed

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten.

Date of experience: 08/2021

Leuk, gezellig maar 1 nachtje is genoeg.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten.

Goed en gezellig

Geachte heer K,

Date of experience: 08/2021

Dit was onze derde keer dat we er komen dus spreek dan boekdelen dat we tevreden zijn. Zijn de kleine zaken die er spelen maar was voor de rest GOED.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw verblijf goed was en dat u besloot om uw verjaardag te vieren bij Preston Palace! Echter betreuren wij het dat u een nare ervaring had toen u op uw verjaardag wou proosten. Wij zullen dit intern gaan bespreken en hopen dat het uw fijne verblijf niet geheel heeft overschaduwd.

Bij deze nog een toelichting op uw opmerking over het schoonmaken van uw kamer tijdens uw verblijf: zo is het inderdaad het geval dat uw hotelkamer voor aankomst grondig gereinigd wordt. Maar voor uw veiligheid en de veiligheid van ons personeel wordt uw hotelkamer tijdens uw verblijf niet gereinigd. Wenst u toch dat uw hotelkamer schoongemaakt wordt, dan kunt u dit melden bij de hotelreceptie. Zij kunnen dan in overleg een gepast moment plannen voor de schoonmaak. Dit alles is vermeld op onze website bij de corona maatregelen (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona) en is het ook te lezen in de GastenApp (https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/informatie-over-uw-verblijf/handig-om-te-weten). Wellicht goed om te weten voor hopelijk een volgend verblijf.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Laura

Fijn weekend gehad

Geachte mevrouw S,

Date of experience: 08/2021

was leuk naar zo'n 10 jaar geleden, maar is niet meer de preston palles van toen,,misschien weer over jaar of wat, met hopelijk live muziek en barmannen.

Beste meneer/mevrouw,

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijn verblijf in Preston Palace. Hartelijk dank voor uw 93% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Helaas is het door de huidige corona maatregelen niet mogelijk voor ons om live-muziek te hebben. Erg jammer natuurlijk, maar wij hopen dat dit snel zal veranderen zodat u bij een volgend bezoek kunt genieten van de muziek én de barmannen. Afsluitend willen wij u bedanken voor uw tips betreffende de Riviera en de groenten, wat fijn dat u met ons meedenkt. Wij zullen ze ten harte nemen en bespreken in ons werkoverleg.

Laura
Date of experience: 08/2021

Leuk om een dagje heen te gaan met het gezin of als stel!

Geachte heer/mevrouw H,