Date of experience: 08/2021

We hadden ook nog een verlenging, deze viel ons helaas enorm tegen.
De kermis was dicht, bowlen en poolen was vol dus we moesten wachten tot 14:00 en konden niks doen. Om half 11 moesten we de kamer al verlaten.
Erg jammer, ik vind het zonde van ons geld. Zou het dan ook niet weer doen.

Gezellig voor families.

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten.
Hopelijk tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Goed jammer dat mensen op balkon mogen roken door verkeerde wind kan deze in andere kamers waaien

Geachte meneer D,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat betreft uw opmerking over het roken op de balkons, dit zullen wij meenemen in onze interne werkbespreking.
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Jammer dat er maar 2 eet restaurant open waren. Wij hadden graag naar piri piri gegaan of bij hemilton

Geachte mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat betreft uw opmerking over onze restaurants, helaas vanwege de huidige corona maatregelen zijn deze restaurants op dit moment niet geopend. In ons a la carte restaurant Peppermill en buffetrestaurant Ribbleton staan onze medewerkers voor u klaar.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

leuk voor de kinderen lekker eten. prijs kwaliteit in orde

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Hopelijk tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Zoals elk jaar een feestje! De kinderen raken niet uitgesproken over de spelotheek

Geachte mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij hopen dit feestje nog heel wat jaren samen met u te kunnen vieren.

Date of experience: 08/2021

Eten viel helaas tegen, verder leuke ervaring! Wij komen in de toekomst, als er geen maatregelen meer zijn en alles geopend is (en hopelijk meer aanbod voor vegetariërs ;) ) misschien nog wel terug.

Voor herhaling vatbaar

Heel erg bedankt voor uw mooie review en wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Zeer prettig verblijf. Zeer leuk voor gezin met kinderen. Mijn zoon van 8 kon ook zelfstandig wat dingen doen. De twee avond shows waren zeer geslaagd. Als het mogelijk is, zou ik als hotel kijken of dit valt uit te breiden naar wat meer shows. Nu had ik het idee dat het optimale verblijf 3 nachten was.

Verder vond ik het jammer dat er 's avonds enkel films voor 16+ draaide. Nu zijn mijn kinderen nog klein, maar over paar jaar, denk ik dat een film na het eten een geslaagde avond zou kunnen zijn.

Geachte heer K,

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u samen heeft genoten van uw verblijf. Uw opmerking over onze bioscoop zullen wij meenemen in onze wekelijkse werkbespreking. Heel erg bedankt!

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Heel vriendelijk personeel. Schone kamer en het eten was heel goed en veel keus.

Geachte mevrouw A,

Heel erg bedankt voor uw mooie 100% review! Uw complimenten over ons eten zullen wij zeker doorgegeven aan onze koks.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!