Date of experience: 08/2021

Ik kom nu al 6 jaar bij preston palace en het is al een paar jaar stukken minder dan voorgaande jaren.
Het eten de restaurant is stukken minder, en niet lekker. Een gemis is het buffet bij de peppermill en centrale bar in de avond. Dat geldt hetzelfde op de kermis met de zelf service dat weg is. Pluspunt is dat er eten en drinken in de kamer genuttigd kan worden.

Date of experience: 08/2021

Divers, schoon, vriendelijk personeel, lekker eten.

Geachte mevrouw I,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u een leuk verblijf heeft gehad.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Mooi hotel, ruim opgezet.
Er zou wat meer smaak aan het eten gegeven moeten worden en check op haren in het eten want die hebben we 2x gevonden!

Date of experience: 08/2021

Prima naar het zin gehad. Snel ingecheckt, auto op de lader en gaan! Airco op de (standaard) kamer i.p.v. de ventilatoren zou wel op prijs gesteld zijn. Vroege incheck vanaf 12:00 uur was ideaal.

Date of experience: 08/2021

Elke keer word het toxh een stukje teleurstellender. We komen nu al zo lang en dat is jammer. Waarom is hemelsnaam is de grill weg?? Waar mensen normaal in de rij staan door corona was de bakjes met kip en burgers etc een prima optie waarom dan helemaal weghalen. Waardoor je nu alleen savonds tussen 10 en 12 een warm hapje kan halen( en nee de snackcounter is absoluut geen vergelijking en als er 1 iemand staat is de rij enorm) Waarom zo weinig personeel als het hotel uitverkocht is ? Mensen staan alleen achter de bar of counters er word slecht opgeruimd en schoongemaakt. En je staat ik lang in de rij. Als er maar 1 iemand staat. Ook iets wat.al zovaak is aangekaart door.mensen als de buffet lepels en er veranders niets is slecht

Alone
Date of experience: 08/2021

Het hotel is goed je kunt er van alles doen

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u een leuk verblijf heeft gehad.

Leuk en gezellig !!

Geachte heer R,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u een leuk verblijf heeft gehad.

Date of experience: 08/2021

prima verblijf gehad, was beetje saai door corona, qua eten en drinken prima. Kamer kon beter.

Geachte mevrouw de R,

Hartelijk dank voor uw review! En bedankt voor uw uitgebreide toelichting. Wat betreft uw opmerking over de kamer, onze Suites beschikken standaard over een bad (whirlpool) de rest van onze kamers heeft dit helaas niet.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Melanie

We enjoyed it

Geachte heer D,

MelanieS
Reviewed: 5 years ago (09/08/2021)
Date of experience: 08/2021

We hebben fijne dagen gehad, maar onze verwachtingen waren wel te hoog. Ik was met dochter van 10 en zoon van 13. Dat maakte het lastig om geschikte film te bezoeken.
De kermis viel ons erg tegen; de bakjes van de octopus zitten heel beroerd en er zijn wel erg veel speelautomaten. De midgetgolf golfbaan ziet er super leuk uit! We merkten wel dat met meerdere gasten je snel op elkaars lip zit, de banen liggen erg dicht op elkaar.
Het bowlen was heel leuk en goed voorzien, vanwege de drukte zou ik het handig vinden als die ook met de app gereserveerd kan worden.
Heel fijn dat er spelletjes te leen waren, maar hier moest je wel zelf achter komen. Op de website heb ik daar volgens mij niets over gelezen.
Wat nieuwe spelletjes zou m.i. wel een aanwinst zijn.
De hapjes van de snack corner, black rock vonden we heel lekker en genoeg om uit te kiezen.