Was erg leuk.
Schoonmaken en opruimen niet optimaal.
Hoor van veel gasten dat ze de visbuffeten missen,wij ook.
Ook in de central hal in avonduren.

Beste meneer/mevrouw d. V.,

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en dank voor uw tips en tops. Goed dat u met ons meedenkt, uw opmerkingen over de tissues, de schoonmaak en het visbuffet nemen wij mee in onze werkbespreking.

Date of experience: 07/2021

Het ziet er heerlijk uit onze kinderen die een andere datum komen vinden het heerlijk

Geachte meneer R,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

We hebben vier fantastische dagen gehad alleen zoals omschreven waren de kamers gehorig en je kon goed horen als er mensen over de gang liepen dat was niet fijn voor de nachtrust maar verder was echt alles top

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf. En bedankt voor u kritische commentaar. Wij zullen dit oppakken.

Date of experience: 08/2021

Was met grote familie. Ieder zn wil. De kids had veel plezier

Geachte mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 08/2021

We hebben het erg naar ons zin gehad, jammer van de bedden.

Beste mevrouw R.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was op de kanttekening van de matrassen na. Wij willen u daarbij nog melden dat u altijd direct een melding mag maken zodat wij het ter plaatse al voor u mogen oplossen. Wij helpen u met plezier!

Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2021

Onze kleinkinderen hebben genoten, wij zelf hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad.

Geachte mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 08/2021

We hebben een zeer goede vakantie gehad. Eten en drinken was allemaal zeer goed. De puk en polly show vonden we geweldig! alsook de indoor kermis en het zwembad! We hebben heerlijk genoten!

Geachte heer B,

Date of experience: 08/2021

was gewoon heerlijk om op mijn leeftijd 63 met mijn kinderen 30/31 daar van te mogen genieten

Date of experience: 08/2021

Als enigste punt is op de kermis de bar soms een lange tijd niet bezit. Duurde soms 5 a 10minuten. Is naar mijn idee te lang. Verder hebben we het leuk gehad.

Beste meneer v.D.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed dat u met ons meedenkt, uw opmerkingen over de kermis en uw badkamer nemen wij mee in onze werkbespreking.

Fantastische verblijf gehad

Geachte heer D,