Date of experience: 07/2021

Fijn,schoon hotel met beveiliging die voldoende rond loopt,dit gaf een fijn gevoel.Vriendelijk en vakkundig personeel in de bediening. We hebben verlengd tot 15.00 want 11.00 vonden wij te vroeg om uit te checken.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Michelle
Date of experience: 07/2021

Goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw positieve, leuke reactie. Heel graag ontvangen wij u in de toekomst terug als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2021

Een heel leuk hotel met ontzettend veel te doen voor (kleine) kinderen. We hebben ons ontzettend vermaakt. De hoogtepunten waren toch wel de shows (Pluk en Polly's Tijdreis & World of Magic); beiden zeer interactief en professioneel. Eten was echt prima met ruime keuze en voldoende afwisseling - voor ieder wat wils. Verbeterpunten zitten voor ons in de kamer - deze was echt super gehorig waardoor we 2 van de 4 nachten tot 3:00 uur wakker hebben geleden van gestamp en gebonk boven ons. Ook miste een simpel droogrek voor het uithangen van de natte zwemkleding. Als tweede waren het zwembad en de kermis op sommige momenten erg druk. Vooral 's avonds was dit met groepen jongeren niet prettig met een klein kind, zeker niet in deze Coronatijd. Dit was 's ochtend overigens prima in orde. De intentie van de organisatie was top, alleen hield men zich vaak gewoon niet aan looprichting en afstand. Al met al echt een heel leuke vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, in een andere kamer en met een droogrek ;)

Beste heer/mevrouw,

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide en mooie review. Het doet ons zeer goed om te horen dat u samen met uw gezin heeft genoten van uw verblijf. Uw complimenten over onze shows zullen wij zeker doorgeven aan ons animatieteam, heel erg bedankt! Mocht u overlast ondervinden op uw hotelkamer dan kunt u altijd contact opnemen met onze hotelreceptie, deze is 24/7 bereikbaar. Uw verbeterpunt over het droogrek nemen wij mee in onze interne werkbespreking.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Melanie

Zeer prettig

Beste meneer R,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace.

Melanie
Date of experience: 08/2021

Prima maar toch wel wat aan de prijzige kant

Beste mevrouw D.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.
Wij werken met een vraag en aanbod systeem, wat verklaart waarom u een bedrag moest bijbetalen. Desondanks hopen wij dat u genoten heeft van uw verblijf.

Lauren
Date of experience: 08/2021

Mooi hotel, je kan hele dag genieten.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

MelanieS
Date of experience: 07/2021

Activiteiten leuk, eten achterruit gegaan en vrij prijzig.

Date of experience: 07/2021

Heerlijke sfeer en kom zeker tot rust

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie review. Fijn om te mogen vernemen dat u heerlijk tot rust gekomen bent. En wij zien u graag in de toekomst terug als onze zeer gewaardeerde gasten.

Date of experience: 08/2021

goed wel gast vrijheid vriendelijk personeel jammer dat er geen achtergrond muziek was in de centrale bar had de stilten kunnen door breken ook in de bios was het fijn geweest als ze van te voren hadden gezegd dat je iets te drinken mee had kunnen nemen nu zaten we 2 uur op een droogje

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Normaliter is er door het hele gebouw en dus ook bij Central muziek te horen, wij gaan er in ieder geval een melding van maken. En wat jammer dat u niet op de hoogte was dat u drankjes mee mag nemen naar de bioscoop. Desondanks hopen wij u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gasten.

Yvonne
Reviewed: 5 years ago (03/08/2021)
Date of experience: 08/2021

Het was een leuke uitje ... alleen jammer dat je niet de mogelijkheid hebt om wat langer de kamer te behouden. Qua eten zou het fijn zijn als er normale basmati rijst is en Surinaamse pepers.

Beste meneer/mevrouw S.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Helaas is het in verband met het schoonmaken van de kamers niet mogelijk om de kamer langer te behouden. Wel kunt u kiezen voor een latere uit-check zodat u nog kunt genieten van onze all-in faciliteiten of voor vertrek nog lekker kunt lunchen. Uw tips nemen wij mee in onze werkbespreking.

Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Laura