Heb genoten was super

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het was ons een waar genoeg om u te mogen ontvangen. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Was hele fijne vakantie in preston palace,aleen betje zoeken waar wat is.Maar we hebben genoten,eten was lekker,personeel was vriendelijk,kamer was netjes en schoon.top

Beste meneer van O,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Mocht u iets niet kunnen vinden in ons hotel dan kunt u altijd onze medewerkers aanspreken, zij wijzen u graag de weg. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Alone
Date of experience: 07/2021

Zeer goed ik kom gerust nog een keeren ik zou aanbevelen bij vrienden

Beste heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review! Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in ons mooie Preston Palace.

Date of experience: 08/2021

Goed en voor herhaling vatbaar

Beste mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw review en wat fijn om te horen dat uw verblijf naar wens is geweest. Uw opmerking over de frietjes, heeft u dit ook aangegeven in ons restaurant? Onze koks kunnen desgewenst altijd verse frietjes voor u bereiden. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2021

Het was een leuke ervaring en de kinderen vonden het geweldig

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat de kinderen zo genoten hebben. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen in Preston Palace!

Leuk voor enkele dagen.

Beste meneer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling.

Date of experience: 07/2021

Onze ervaring is goed. We hebben genoten en alle activiteiten die er waren zo ongeveer gedaan. van biljarten tot de kermis. Super!

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Met gastvrije groet,
Mariët
Date of experience: 07/2021

De was veel te doen en het eten smaakte naar verwachting beter dan gedacht. De was zo veel keuze dat ik helaas dingen niet heb kunnen eten omdat mijn buik prop vol zat van de andere dingen. Je kon overal zo bij wou je bowlen dan was je zo aan de beurt.

Beste mevrouw N.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een goed verblijf en niet geheel onbelangrijk: lekker eten.
Wij danken u voor uw bezoek en uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

We hebben weer een heerlijk verblijf gehad en komen zeker weer terug.

Heb alleen nog 1 opmerking. Een van de kinderen van 12 droeg een voetbaltenue van Barcelona. Hij werd daar erg bot op aangesproken door een beveiliger die zei dat hij hem daar de dag ervoor ook al op had aangesproken en dat hij het meteen moest gaan uittrekken omdat hij anders het hotel uit moest. De jongen in kwestie was zich hier niet van bewust en de beveiliger had een van de ouders hier beter de avond ervoor op aan kunnen spreken, dan hadden ze daar meteen wat aan gedaan. Het viel ons echter wel op dat er veel kinderen en zelfs soms volwassenen in voetbalshirt liepen.

Verder nog 1 tip. Kan er eens naar de deuren in de invalidenkamers worden gekeken. Deze gaan ook zwaar open en vallen vanzelf dicht, maar dat is erg lastig om dan met een scootmobiel of rollator binnen te rijden als je alleen bent.

Beste mevrouw Y.,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Goed dat u met ons meedenkt, uw opmerkingen over het dragen van voetbaltenue's en de deuren van de mindervaliden-kamers nemen wij mee in onze werkbespreking. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was. Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Lauren
Alone
Date of experience: 07/2021

Zonder muziek vindt ik het saai
Kom terug als bistro open is en de koegenstraat .

Beste mevrouw E.,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was.
Helaas is het zo dat wij door de huidige corona maatregelen de bistro moesten sluiten (te weinig ruimte om 1,5 meter afstand te houden) en is het jammer dat livemuziek op dit moment nog niet mogelijk is. Hopelijk is dit binnenkort weer mogelijk. Dan hopen wij u ook graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.