Super leuk

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Helemaal top. Ik kom al 13 jaar achter elkaar bij jullie. En elke keer ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis. Jullie doen het echt heel goed. Er is ook veel te doen bij jullie. En dat maakt het zo leuk.

Geachte meneer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

De kinderen hebben het wel naar hun zin, alleen bij de zwembad en kermis minder omdat mensen buiten het verblijf ook gebruik mogen maken. Er was zelfs groepjes jongeren (scholieren) die ontzettend vervelend waren.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling en fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad.
Goed dat u met ons meedenkt, uw opmerkingen over de opschep-klemmen en het fruit in hotelrestaurant Ribbleton nemen wij mee in onze werkbespreking.

Lauren
Date of experience: 07/2021

Zeer aan te bevelen alleen jammer dat de barren niet open waren

Geachte heer O,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Wij hopen dat de bars snel weer open kunnen.

Date of experience: 07/2021

Ich würde wieder komm. Und weiter euch empfehlen. Ich war sehr begeistert ausser dir Zimmer Sauberkeit und die Matratzen. Sonst daumen

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung und dafür, dass Sie uns mitgeteilt haben, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben. Wir werden Ihre Hinweise zu den Matratzen und zur Schönheit Ihres Zimmers an die zuständigen Abteilungen weiterleiten.

Bis zum nächsten mal im Preston Palace!

Laura
Date of experience: 07/2021

Ik ben blij met deze uitgebreide kans op feedback.
Over het algemeen zou ik het wel een 8 geven. Maar voor de prijs zou ik liever een 9 verwachten.
Eten was goed. Ontbijt heerlijk. Bedden fijn. En activiteiten veel en goed. Daar doe je het voor.
Wat we echt vreselijk gemist hebben was SUIKERSPIN op de kermis. Een kermis zonder suikerspin kan echt niet!
Bij ijsjes willen we graag de luxere ijsjes ( als je toch zoveel betaald) .
De medewerkers waren allemaal stuk voor stuk erg vriendelijk. Vooral de ietwat gezette vriendelijke jongeman op de kermis met bril. Supergoed in zijn functie!
Ik zou nog een veel fijnere sfeer en ervaring gehad hebben als er met name in de hotelkamer iets meer entourage was geweest. Bv een echt kleed ipv een kleed look in het pvc. Echte nachtkastjes. Gordijnen met een mooie zware structuur en ik doe een moord voor zo,n kroonluchter ( uit de lange gang) op de hotelkamer. ( maar tussen een kroonluchter en het plastic ikea-bol- lampje wat er nu hangt zit nog een wereld aan mooiere lampen )

Die kroonluchters hadden wat mij betreft de toon mogen zetten voor heel het hotel. Er is lijkt me winst genoeg om de aankleding nog iets luxer te maken.
Ook de bank in de hal rechts van de ingang mag iets meer van der valk gehalte hebben. ( vloerkleedje eronder, tafeltje ernaast. Grote plant, spiegel etcetera).

Affijn. Al met al positief!

Beste mevrouw B.,

Wij waarderen het ten zeerste dat u de tijd heeft genomen voor een uitgebreide en positieve beoordeling, ontzettend bedankt daarvoor! Wij nemen uw tips en tops zeker mee in ons werkoverleg.

Hartelijk dank voor uw compliment voor onze zeer gewaardeerde collegas en graag tot ziens in Preston Palace!

Lauren
Date of experience: 07/2021

Met een baby nog niet veel aan eerlijk gezegd. Als de kleine groter is hebben ze de tijd van der leven daar met alle mogelijkheden. Als er voor de oudere ook meerdere punten zijn om drank te halen met ook grotere glazen (en rode wijn) en ruimere kamers (met airco) dan is het top!

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag wil ik nog even een korte toelichting geven. Naast de tweepersoons Classic kamer (zoals uw kamer, 3221), is het ook mogelijk om voor een ruimere Royal kamer of zelfs een Suite (met airco) te kiezen. Wellicht dat dit voor een eventueel tweede bezoek fijn is om te weten. Het is dus wel mogelijk bij ons om een ruimere kamer te boeken met airco voor extra comfort.

Tevens hebben wij helaas een aantal aanpassingen moeten doen i.v.m. de huidige pandemie. Zo is het diner-aanbod normaliter breder, met o.a. eetcafé San Remo en Bistro De Heerlijkheid. Wij hopen beide eetgelegenheden weer te kunnen openen, wanneer de maatregelen dit toelaten. Hetzelfde geldt voor de huidige onbemande bars, waar het nu wel mogelijk is om te zitten maar geen drankjes te halen (drankjes beschikbaar ter afhaal bij Preston Palace Central en Black rock).

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling en wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Laura

Prima hoor.

Geachte mevrouw N,

Schoon ,vriendelijke personeel

Geachte heer/mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Heerlijk, ontspannen paar daagjes weg

Geachte mevrouw C,