Date of experience: 07/2021

Ik zou het niet voor oudere mensen aanraden alleen voor kids en het eten was niet lekker

Beste mevrouw A.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring! Wij nemen uw tips en tops mee in ons werkoverleg. Wanneer u deze nog verder zou willen toelichten, dan mag dat uiteraard met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2021

Kinderen hebben het naar hun zin gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat de kinderen het naar hun zin hebben gehad.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Leuk en genoeg te beleven. Lekker eten.

Beste mevrouw D,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor uw verblijf in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Was voor ons tweede keer. Kamer prima met heerlijke airco, top. Eten en drinken vielen tegen ook weinig afwisselend entertainment voor volwassenen. Te weinig afstand houden / onvoldoende toezicht op naleven Corona maatregelen. Personeel wel erg vriendelijk.

Beste meneer J.,

Dank u wel voor uw tweede verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring.

Wij nemen deze mee in onze interne werkbespreking en delen u mee dat u deze ook altijd ter plaatse mag melden. Bijvoorbeeld over het eten, drinken of de corona maatregelen die volgens u niet op elk moment correct werden nageleefd. Uiteraard gaan wij het nu alsnog doornemen, samen met uw complimenten voor onze gewaardeerde collega's!

Dank u wel en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2021

Het is Onduidelijk het uitchecken. Daar mogen jullie iets mee doen .

Beste meneer G.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is erg leuk dat u heeft genoten in Preston Palace!

De incheck is op uw aankomstdag om 15:00 uur en de uitcheck op uw vertrekdag om 11:00 uur. Blijft u langer of komt u eerder? Dan geldt er een bijbetaling. Dit wordt bij uw boeking, in uw bevestiging en bij aankomst meegedeeld. Tijdens uw verblijf staat het in uw GastenApp en op de TV op uw hotelkamer en in het uitgaanscentrum. Tevens wordt het diverse malen omgeroepen. Heeft u nog tips hoe wij het nog duidelijker kunnen maken? Wij horen het heel graag van u via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2021

Geweldig en gezellig, leuke tijd gehad en heerlijk gegeten

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

heel goed,gezellig, goed eten, schoon, jammer dat de barretjes niet bemand waren.

Beste meneer D.,

Dank u wel voor uw 93% tevreden waardering! Het is heel fijn dat u heeft genoten van een heel goed, gezellig en schoon verblijf met goed eten.

Wij begrijpen dat u de gezelligheid in de barretjes mist. Vanwege de 1,5 meter regel en de relatief kleine ruimtes in de barstraat, bieden wij deze gezelligheid elders in het uitgaanscentrum waar er voldoende ruimte voor iedereen is. U mag wel plaatsnemen in de barretjes in de barstraat, deze zijn echter onbemand. Drankjes zijn af te halen vanaf 10:00 uur bij Preston Palace Central of de bar in Black Rock. Dank u wel voor uw begrip en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2021

Een heerlijke hotel om echt even te ontspannen.

Geachte mevrouw D,

Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat u genoten heeft!

Wij zien u graag nog eens in Preston Palace.

We hebben 2 leuke en relaxte dagen gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

prima en gezellig

Beste mevrouw S,