Date of experience: 09/2025

een bijzondere ervaring . voor ons was dit de eerste keer all-in ervaring . en voor herhaling vatbaar . zeer waarschijnlijk in het nieuwe jaar komen we terug voor nog eens voor de zelfde plezier ervaring . maar dan met een aantal mensen meer .

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Annelies Kruit

Geachte,

Wij zijn zeer teleurgesteld in ons laatste bezoek aan Preston Palace. Waar we voorheen nog met plezier kwamen, was dit keer de maat echt vol.
1. Lekkage op de kamer
Bij aankomst troffen we lekkage aan. Na ons eerste belletje werd er een schoonmaakster gestuurd, die enkel een handdoek neerlegde op de natte plekken. Ondertussen druppelde het water langs de lamp en het stopcontact, een overduidelijk onveilige situatie die totaal niet serieus werd genomen. Vervolgens werd ons doodleuk verteld dat we moesten wachten tot er laat in de avond een andere kamer schoongemaakt zou zijn. Van ellende zijn we dus maar gebleven op de “natte” kamer, aangezien we ook gewoon graag naar beneden wilden om onze avond te beginnen.

2. Teleurstellende zaterdagavond
Omdat de vrijdagavonden steeds minder gezellig werden, besloten we een keer op zaterdag te gaan. Dat bleek een grote vergissing: de grote zaal was dicht en er was totaal geen extra beleving. Kortom, niets dat het verschil maakte met een vrijdag, behalve dat we ons nog meer bekocht voelden.

3. Schandalig gedrag beveiliging
Het meest kwalijke punt was echter het optreden van de beveiliging. Vooral de kale beveiliger met oorbel en een vlassig baardje gedroeg zich ronduit onbeschoft: niet luisteren, direct dreigen en zich groter voordoen dan nodig. Het was intimiderend, respectloos en volledig ongepast. Wij kwamen voor een gezellige avond, niet om ons te laten behandelen alsof we kleine kinderen waren.

Na jarenlang trouwe bezoeker te zijn geweest, is dit absoluut niet meer wat wij ervan verwachten. Als dit jullie standaard is geworden, dan zal dit ons laatste bezoek zijn geweest. Ik verwacht dan ook op korte termijn een serieuze reactie én een passende compensatie voor de manier waarop wij behandeld zijn.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het delen van uw uitgebreide beoordeling. Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wij willen uw ervaring graag zorgvuldig intern bespreken.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw toelichting, samen met uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 09/2025

Lekker uitgerust. Jammer dat er veel gesloten was

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat u lekker uit heeft kunnen rusten.

By Mariquiella Rojas
Date of experience: 09/2025

We voelden ons zeer welkom en in alle opzicht is iedereen vriendelijk. Alleen in het zwembad was er 1 oudere dame die iemand aansprak op iets wat hij op dat moment deed en vond dat erg kleinerend. Wat deze gast deed mocht niet, maar onder volwassenen elkaar spreek je iemand niet zo kinderachtig en onderdanig aan. Hoorde er helemaal niet bij, maar vond dat echt neerbuigend en niet netjes was. Als ik zo aangesproken zou worden, was de hel los gebroken…. Dit geval was afgelopen dinsdag tussen 17:00/18:00

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de 97% waardering! Wat fijn om te lezen dat u zich welkom voelde en onze gastvrijheid heeft ervaren.

We vinden het jammer om te horen dat er in het zwembad een minder prettige situatie heeft plaatsgevonden. Uw ervaring nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken met het betrokken team. Dank voor het delen hiervan.

Date of experience: 09/2025

Zeer genoten alles goed en netjes verzorgd

Hartelijk dank voor uw 87& beoordeling en mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten en dat alles goed en netjes verzorgd was.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

By Marco Tulen
Date of experience: 09/2025

Het verblijf op zich was geweldig. Je kunt je er prima vermaken.

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling.
Wat fijn om te horen dat u een geweldig verblijf heeft gehad en zich prima heeft kunnen vermaken!
We doen ons best om het onze gasten zo plezierig mogelijk te maken.

Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen!

Date of experience: 09/2025

Einfach wie immer TOP alles bestens, neue Bowlingbahnen sind erste Klasse.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihre großartige Bewertung von 87%!
Es freut uns sehr zu hören, dass das Wetter wieder einmal hervorragend war und Sie mit allem zufrieden sind!
Die neuen Bowlingbahnen sind in der Tat erstklassig – darauf sind wir selbst sehr stolz.

Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!

Mit gastfreundlichen Grüßen,

Date of experience: 09/2025

Met een woord Goed en alles netjes verzorgd

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en mooie woorden!
Fijn om te horen dat alles naar wens was en goed verzorgd.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

prima

alles was goed geregeld, alleen moet er meer toezicht zijn als de mensen na afloop naar hun kamer gaan, werd veel geschreeuwd en gestampt, mensen / kinderen die al op bed lagen werden wakker.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat alles verder goed geregeld was tijdens uw verblijf.

Wat betreft uw opmerking over geluidsoverlast in de avond: dit vinden wij uiteraard vervelend om te horen. U mag in zulke situaties altijd direct contact opnemen met onze hotelreceptie, die 24/7 bereikbaar is. Onze collega’s komen dan graag ter plaatse kijken en zoeken direct naar een passende oplossing.

Date of experience: 09/2025

Heel fijn verblijf gehad met super veel en lekker eten en drinken..

Beste heer S.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!