Date of experience: 07/2021

super pour les familles. Nous avons été très content de découvrir votre hôtel

Chère Madame A.,

Merci pour votre séjour et pour avoir partagé votre merveilleuse expérience ! Nous espérons vous voir bientôt au Preston Palace.

Cordialement,

Angélique

Heerlijk om te verblijven

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Na 3 boekingen toch goed bevallen

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Ben met voedselvergiftiging vertrokken

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw beoordeling.

Het is zeer vervelend dat u met klachten bent vertrokken. Wij waarderen het zeer dat u ons met de beste bedoelingen hiervan op de hoogte stelt; echter kunt u niet zonder onderzoek een conclusie trekken en de grove beschuldiging van voedselvergiftiging uiten.

Wij vragen u vriendelijk doch dringend per ommegaande alstublieft contact met ons op te nemen. Wij ontvangen graag uw boekingsgegevens via marketing@prestonpalace.nl met daarbij uw uitgebreide toelichting.

Sterke en wij hopen graag snel van u te mogen horen. Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2021

Niet iedereen in ons gezelschap hield van zwemmen.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Gelukkig hebben wij veel faciliteiten en is er voor ieder iets te doen.

Date of experience: 07/2021

Al bij al hebben we een topverblij gehad. Maar in 2017 was het beter. Mensen die er nog nooit kwamen zullen het meeeega vinden. Wij ervaarden eerder een betere versie.

Beste meneer L.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw review!

Het is fijn dat u in 2017 onze gewaardeerde gast bent geweest en ons nu ook in deze bijzondere tijd met veel vernieuwingen heeft bezocht. Vanwege de verplichte corona maatregelen kan het inderdaad zijn dat u het nu anders heeft ervaren. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij communiceren deze via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona met de laatste updates zodat u vooraf goed voorbereid op reis gaat.

Het is fijn dat u al met al wel heeft genoten van een top arrangement en wij hopen u in de toekomst ook opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 07/2021

Het is goed zoals het is en jullie zijn alles aan het upgraden(mooi) maar wij missen wat entertainment.
Maar misschien zijn we te vaak geweest?

Beste meneer K.,

Dank u wel voor beoordeling en voor uw verblijf! En wat dat verblijf betreft: u bent nooit te vaak in Preston Palace, u bent altijd welkom!

Vanwege de corona maatregelen is voorlopig t/m 13 augustus 2021 live muziek niet toegestaan. Het kan dus heel goed dat u dat mist; hiervoor bieden wij nu een quiz, bingo, familie of magic show. Via deze link leest u er meer over: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/entertainment

Wij hopen u naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben en zien u graag nog heel vaak terug in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Wel leuk en leuk voor de kunderen

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring! Uw tips en tops nemen wij mee in onze werkbespreking en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Best prima,
alleen een puntje van aandacht.
Als je verwacht dat gasten gaan zitten op hun gereserveerde plek.
Last iemand meelopen.

Beste familie X.,

Dank u wel voor het delen van uw 'best prima' ervaring! Uw puntje van aanacht nemen wij mee in onze werkbespreking en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Leuk om mee te maken. Maar wat ik zei de prijs is hoog. Activiteiten zoals kermis en golf en poolen zijn ook leuk

Beste mevrouw /meneer D.,

Dank u wel voor het delen van uw leuke ervaring! Uw mening over de prijs-kwaliteitverhouding en de activiteiten nemen wij mee in onze werkbespreking.