Date of experience: 07/2021

Preston is niet meer wat het was. dit was mijn 3de x dat ik er ben geweest en vond het echt super slecht dit keer.

Beste mevrouw L.,

Dank u wel voor uw derde verblijf en wat vinden wij jammer dat u het niet als voorheen heeft ervaren.
Zou u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer willen toelichten waarom u het zo heeft ervaren? Alvast hartelijk dank voor uw moeite! Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen doornemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2021

Heel goed. Alsnog best veel geld als alleenstaande ouder maar wat hebben mijn kinderen en ik genoten!

Beste mevrouw B.,

Dank u wel voor het delen van uw hele goede ervaring!

Wat fijn dat u heeft genoten, heel graag tot een volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 07/2021

Het was een fijn verblijf. Onze 3 pubers hebben zichzelf ook prima vermaakt.

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Was heel leuk.

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Was een heerlijke vakantie

Beste mevrouw L. ,

Dank u wel voor het delen van uw heerlijke ervaring!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Jammer van de bar's die niet bemand zijn. Maar voldoende ruimte om te vertoeven. App is fantastisch. Jammer dat bowling daar niet in is op genomen. Te veel onduidelijkheid over hoelang je moet wachten, hoelang je mag spelen. Kinderen die zonder toezicht mogen spelen. Dame achter de uitgifte hokje mag wel een opleiding gaan volgen over klantenservice en hoe de baan werkt. Geen succes daar liep er erg ontevreden vandaan. Thema's erg leuk ( trein en mijn )

Beste mevrouw P.,

Dank u wel voor uw 87% tevreden review!

Dank u wel voor uw begrip! Vanwege de 1,5 meter regel en de relatief kleine ruimtes in de barstraat, bieden wij deze gezelligheid elders in het uitgaanscentrum waar er voldoende ruimte voor iedereen is. U mag wel plaatsnemen in de barretjes in de barstraat, deze zijn echter onbemand. Drankjes zijn af te halen vanaf 10:00 uur bij Preston Palace Central of de bar in Black Rock.

Uw feedback over de spelfaciliteiten, onze gewaardeerde collega en de thema's nemen wij mee in ons werkoverleg. Dank u wel voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2021

We hebben het naar ons zin gehad, maar het is niet meer zoals het was. De meeste mensen die er nu komen hebben lak aan de regels. Zit er niet meer zo op mijn gemak als 5 jaar geleden.
Jammer

Beste mevrouw Z.,

Dank u wel voor 80% tevreden beoordeling. Wij waarderen het dat u al sinds jaren onze gewaardeerde gast bent.

Wanneer u zaken ziet, die volgens u niet correct zijn, mag u daar ter plaatse gerust een melding van maken. Wij kijken samen naar een passende oplossing zodat u en uw medegasten weer naar tevredenheid genieten zoals het hoort. Wij helpen u met alle plezier!

Heel graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Date of experience: 07/2021

Prima verblijf lekker gezwommen en prima vermaak

Geachte Familie F,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Heel goed. We zijn nu voor de 5e keer geweest maar het blijft goed. Ondanks de ervaring met personeel van peppermill.

Geachte heer C,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Leuk zwemparadijs. Alleen jammer dat je uitgerekend daar moet betalen voor een snack. Een plek waar niemand geld of een telefoon bij zich heeft. Verder mogen de toiletten wel schoner.