Date of experience: 07/2021

Leuk concept. Maar voor mij niet langer dan 2 dagen verblijven. Mede door het aanbod eten wat in mijn ogen erg VET is aangesteld. Bijna geen ruimte voor gezonde maaltijden. Daarnaast vond ik de kwaliteit van het eten niet echt hoog. De koffie vond ik zelf slechter dan bij op kantoor.
De kinderen vonden het wel leuk maar de ouders niet. Dus daarom komen wij niet snel meer terug. TIP: zoek naar de combi Kids en ouders dat beide het leuk vinden om langer te verblijven.

Beste meneer B.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en wat fijn dat u het all-inclusive concept als leuk heeft ervaren!

Over smaak valt te twisten, maar wij waarderen zeer dat u uw persoonlijke smaak met ons deelt. Uw beleving en uw tip nemen wij dan ook graag mee in onze evaluatie. Wellicht tot ziens en een hartelijke groet van Preston & Alice aan de kinderen!

Het was Prima!

Beste meneer/mevrouw L.,

Dank u wel voor het delen van uw prima ervaring!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Fijn verblijf gehad.

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Evelien

Heerlijk
Kom zeker terug

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Evelien
Reviewed: 5 years ago (18/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Wij hadden alle vier erg hoge verwachtingen van Preston Palace omdat je het tegenwoordig overal heel veel ziet, maar ik denk dat het niet echt geschikt is voor onze leeftijdscategorie mede omdat nu het uitgaanscentrum gesloten is. We vonden de activiteiten wel leuk maar na een halve dag had je echt alles wel gezien en was er weinig meer te beleven. Het hotel zelf en de restaurants zijn heel erg van nu maar vooral de activiteiten zijn erg oud. Het kan wel een flinke update gebruiken naar 2021 want het is nu echt te outdated na onze mening. Verder alle service en restaurants helemaal top, en voor een gezin zou dit denk ik ook perfect zijn. Maar voor ons was er na een dag de lol er wel vanaf en zochten wij toch iets andere activiteiten dan wat er nu aanwezig was.

Reviewed: 5 years ago (18/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Ondanks de muffe kamer fantastisch, we komen volgende week terug. Want we missen het nu al. Hopelijk dan een betere kamer. Maar had het ook kunnen melden natuurlijk.

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring! Wat fijn dat u het als fantastisch heeft ervaren. Excuses dat uw hotelkamer niet naar uw wens was, dat mag u inderdaad gewoon direct melden en dan kijken wij naar een passende oplossing.

Succes met koffers uit- en in weer inpakken. Tot volgende week, leuk!

Agnes
Reviewed: 5 years ago (17/07/2021)
Date of experience: 07/2021

We hebben heerlijke dagen gehad

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Melanie
Date of experience: 07/2021

Ik ga elk jaar minimaal een keer naar Preston Palace en het heeft me nog nooit teleurgesteld.

Geachte meneer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Wij komen al 17 jaar bij Prston Palace, meerdere keren per jaar en we vonden het toch nog steeds fantastisch. De shows waren erg leuk, vooral de tijdreis. We hopen de volgende keer weer Terry aan het werk te zien.

Geachte meneer/mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Het was erg leuk, veel te doen, top personeel, we hebben er genoten! Enige minpunt was overlast van de buurman die beide nachten kwam knoppen en klagen over mijn rennende kinderen, die Ik niet eens heb. Vervolgens ook nog de beveiliging aan mijn deur, maar die was gelukkig wel vriendelijk in tegenstelling tot meneer de gekke buurman van 1213.

Zonder dit, zou het fantastisch zijn.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.
Wij waarderen het zeer dat het overgrote deel van onze respecteerde gasten rekening met elkaar houdt en samen geniet van een welverdiend all-in verblijf in Preston Palace. Des te vervelender is het dat u overlast heeft ondervonden van enkele gasten. Wij hopen u nog eens als gast te kunnen begroeten.