Date of experience: 07/2021

We vonden het een fijn verblijf. Komen zeker terug.

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Wat fijn om van u te mogen vernemen, dat u zo tevreden bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2021

Als was zeer netjes geregeld kamer het ontbijt lunch diner picobello

Geachte heer van H,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw positieve feedback! Fijn om van u te mogen vernemen.

Date of experience: 07/2021

Op zich is alles goed verzorgd, maar in deze Coronatijd zijn er teveel personen!

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw feedback. Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

je betaal 400 euro voor en 1 avond slapen, waar je constant de tafel in de middag moet zelf opruimen , in de avond ook en de ochtend der op ook. gingen we bollen , kermis, midgetgolf.. overall zaten nog glazen, bordjes, vuil van andere mensen. personeel was niet aardig .. gelukkig 1 jonge van de kermis was gezellig, maar die vrouw die dar de baas van was , nou echt niet aardig. we hebben het 1 keer gedaan maar denk dat het ook bij een keer blijf, mensen om me heen vroegen hoe en de wat en heb eerlijk dit allemaal vermeld .

Beste meneer S.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg jammer dat u het zo heeft beleefd en wij willen het heel graag persoonlijk met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummmer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Na ontvangst gaan wij wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen en hoort u daarna van ons.

Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Agnes
Date of experience: 07/2021

vinden het geweldig bij jullie, prachtig concept, onze derde maal normaal zonder corona had het ' x geweest en komen volgend jaar terug

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor uw geweldige 100% beoordeling! Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Prima we hebben lekker gegeten en gedronken en geamuseerd

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn dat u zo genoten heeft.
Heel graag tot een volgende keer in ons prachtige all-in Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Wij waren er na de verscherpte regels. Ook wij begrijpen dat met corona het allemaal lastig is, maar als je betaald voor een avond gezelligheid, en in de barretjes wordt de muziek zacht gedraaid (sorry 2 barretjes want de andere stonden uit), en er wordt niet mee gedacht hoe we dit in goeie banen kunnen leiden is dat zeer spijtig.
Er had ook gezegd kunnen worden, zoveel mensen in deze bar zoveel in die, grote zaal open en muziek (daar kan je wel 1,5 meter houden) Vind het oprecht zonde van me geld, ook omdat we met een vrijgezellenfeestje er waren verwacht je toch wel een beetje dat er meegedacht wordt. We waren echt niet de moeilijkste maar we moesten al een uur eerder naar de kamer, gun dan ons die muziek en had gekomen met een oplossing. JAMMER!

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij willen deze graag persoonlijk met u doornemen.

Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Agnes
Date of experience: 07/2021

Het is een erg leuke plek. Niet erg luxe maar wel gezellig.

Beste familie C.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wat fijn dat u heeft genoten van een gezellig verblijf in Preston Palace.

Heeft u overigens direct een melding gemaakt van uw mini-bar? Anders ontvangen wij alstublieft alsnog via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer met kamernummer. Alvast vriendelijk dank voor uw moeite!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Het zwembad was te druk dat kan niet dat we nog met corona zit dat kan echt niet

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn te vernemen dat u het verblijf zo goed beoordeelt heeft!
Wel vervelend dat u het bezoek aan het zwemparadijs als te druk ervaren heeft. Inmiddels hebben we het max. bezoekersaantal van het zwemparadijs verlaagd zodat het niet meer te druk wordt.

Wij hopen u nog eens als gast te kunnen begroeten.

Clementine
Reviewed: 5 years ago (13/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Ondanks coronatijd waren we zeer tevreden,personeel een pluimpje

Geachte heer van E,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij zijn erg blij met het pluimpje!
Indien wij u nog eens als gast mogen begroeten, vernemen wij dat graag.

Clementine