Date of experience: 07/2021

Wir waren sehr zufrieden;-)

Sehr geehrter Frau M,

Vielen Dank für diese nette Bewertung.
Wenn wir Sie wieder als Gast begrüßen dürfen, würden wir uns sehr freuen!

Blijft een leuk concept.

Beste meneer Van O.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Date of experience: 07/2021

Helaas veel overlast van dronken groepen jongeren. Met name in black rock en central. En in de nacht veel overlast op de gangen en kamers.
Dit is echt een minpunt en doet afbreuk aan de goede naam. Hier gaan mensen voor wegblijven!

Beste meneer H.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Wij waarderen het zeer dat het overgrote deel van onze respecteerde gasten rekening met elkaar houdt en samen geniet van een welverdiend all-in verblijf in Preston Palace. Des te vervelender is het dat u overlast heeft ondervonden van enkele gasten die zich bij nader inzien - bewust of onbewust- niet als gast kunnen gedragen. Ondanks onze inspanningen zoals het vooraf op de hoogte stellen en akkoord gaan met de geldende huisregels, het toezien op naleving hiervan en de acties vanuit de diverse afdelingen.

Uw meedenken wordt zeer gewaardeerd en u mag te allen tijde tijdens uw verblijf een melding maken van zaken die volgens u niet correct zijn. Dit kan persoonlijk bij de hotelreceptie, maar mag ook telefonisch vanaf uw hotelkamer. Wij helpen u dan graag direct. Uiteraard nemen wij nu alsnog uw review mee in onze bespreking. Ook hopen wij dat de bewuste 'gast' dit leest en tot het inzicht komt dat zijn of haar gedrag valt te omschrijven als a-sociaal en onwenselijk binnen de muren van ons resort.

Goed hoor.

Beste meneer V.,

Dank u wel voor uw beoordeling!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

we hebben een leuk verblijf gehad

Geachte heer van der S,

Hartelijk dank voor de mooie review!
Wij vinden het fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens was en hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn.

Date of experience: 07/2021

Ik vond dat er veel drinken mensen waren en op de deuren bonkten en heel veel lawaai maakten ik hoorde de bewakers ook maar die konden er jammer genoeg niet veel aan doen.als je met kleinere kinderen bent is dat niet fijn

Beste meneer/mevrouw N.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat gezellig dat u met uw kleinkinderen in Preston Palace heeft verbleven!

Uw feedback nemen wij graag mee in ons werkoverleg. U mag overigens ook altijd ter plaatse een melding maken van hetgeen u als overlast ervaart. Wij gaan dan direct kijken naar een mogelijke oplossing.

Date of experience: 07/2021

Een leuk verblijf gehad en genoeg te doen!

Geachte mevrouw H,

Wij danken u hartelijk voor het beoordelen van uw verblijf.
Fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Wij hopen u nog eens te kunnen begroeten.

Date of experience: 07/2021

Helemaal super en zeker voor herhaling vatbaar!
Dit gaan we dan natuurlijk ook weer doen over een tijdje.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van uw verblijf. Heel goed om te vernemen dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is.
Graag tot dan!

Date of experience: 07/2021

redelijk tot goed. wij hadden eind maart 2020 geboekt, door de corona nu pas gegaan, helaas nog te veel beperkingen waardoor het ultieme gevoel er niet was. zolang er nog maar iets van coronabeperkingen is gaan we zeker niet meer.

Beste meneer B.,

Wat is het fijn dat wij u, na een lange pauze vanwege de verplichte coronamaatregelen, eindelijk mochten ontvangen in Preston Palace. Nog wel met enkele restricties, maar dat is op dit moment de enige manier waarop wij de deuren van ons all-inclusive resort kunnen en mogen openen voor een heerlijke vakantie. Op deze pagina delen wij de laatste updates: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.

Wij danken u hartelijk voor het delen van uw ervaring en respecteren uiteraard uw besluit om ons na de coronatijd weer te bezoeken. Wij kijken er samen met u naar uit. Hopelijk tot snel!

Alone
Date of experience: 07/2021

Heerlijk vertoefen in een ontspannen sfeer. Er is voor ieder wat wils. De maatregelen die genomen zijn in verband met corona, vond ik afdoende hoewel er altijd mensen zijn die zich hier niets van aantrekken; gelukkig het overgrote deel van de gasten wel. Het afhalen van de snacks en borrelhapjes vond ik een uitstekend en hygiënisch idee, dit mag van mij zo blijven.

Geachte heer R,

Hartelijk dank voor de mooie review. Wij waarderen het zeer dat u hier de moeite voor heeft genomen.
Fijn te vernemen dat u een ontspannen verblijf heeft gehad!

Wij hopen tot ziens in Preston Palace!