Date of experience: 06/2021

Voor ons is perston palace niet voor herhaling vatbaar. Prijs is aan de hoge kant en dan had ik meer verwacht. Keus in restaurants is er maar word bijna dezelfde kaart gevoerd. Ik boek dan liever een een hotel waar ik meer luxe ervaar.

Beste mevrouw I.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring in Preston Palace.

Het spijt ons zeer dat uw verblijf niet voor herhaling vatbaar zal zijn. Uw feedback, waarvoor wij u hartelijk danken, nemen wij mee in onze werkbespreking. Wanneer u de behoefte heeft om uw ervaring persoonlijk toe te lichten, mag u uw boekingsgegevens met uw toelichting mailen naar marketing@prestonpalace.nl. Wij nemen na ontvangst contact met u op.

Date of experience: 07/2021

De mensen achter de reserveringstelefoon geven geen duidelijk antwoord. Ook op verzoek krijg je een vaag antwoord, dat niet geloofwaardig klinkt. Dit haalt mijn enthousiasme voor Preston Palace toch wel wat onderuit.

Geachte heer V,

Ondanks uw ervaring willen wij u toch hartelijk bedanken voor uw mooie 83% beoordeling.
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Fantastisch, we hebben genoten

Geachte mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn om te mogen vernemen dat u zo genoten heeft. Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Super leuk om een keer mee te maken en nergens naar om te hoeven kijken. Er was genoeg te doen zodat je je nooit hoeft te vervelen

Geachte mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Wat fijn dat u het erg naar uw zin heeft gehad. Daar worden wij blij van!
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2021

Goede ervaring na het 29 verblijf.

Geachte heer de B,

Hartelijk dank voor uw fantastische 100% beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Heel graag tot ziens in ons prachtige all-in Family Resort Preston Palace.

Date of experience: 07/2021

Het is goed vertoeven er is van alles te doen.

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor de mooie review!
Wij vinden het fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens was en hopen u nog eens te mogen begroeten!

Melanie
Date of experience: 07/2021

We hebben het prima naar ons zin gehad en verwachten nog wel eens langs te komen.

Geachte meneer H,

MelanieS
80+ years
Date of experience: 07/2021

tafel aan wijzen kon beter . had voor de 4dagen de zelfde tafel gereserveerd .maar we hadden maar een dag de af gesproken tafel we hadden op een middag 4 tafels gehad dat vind ik niet normaal

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Erg jammer om te vernemen dat het omtrent uw tafelindeling niet naar wens is verlopen, onze excuses daarvoor.
Toch hopen wij u in de toekomst wederom te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gasten. Wens u nog een prettige avond toe en graag tot ziens!

Het was super vertoeven

Geachte meneer J,

MelanieS
Date of experience: 07/2021

We misten zondag middag het visbufet (corona) ?