Date of experience: 06/2021

Veelste duur voor wat er geboden werd.
Beveiliging grijpt niet in bij luidruchtige dronken vrouwen. Dit verpeste de hele sfeer

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring in Preston Palace.

Wij verwachten van onze gasten dat zij zich ook als 'gast' gedragen, rekening met elkaar en de omgeving houden. Respect voor elkaar staat hierin altijd centraal. Soms gaat het (bewust of vaker onbewust) een tikketje te luid en dan is het fijn dat iemand hierop vriendelijk geattendeerd wordt . Zo wordt de situatie weer omgebogen naar de prettige, gezellige sfeer waarin iedereen van geniet en Preston Palace om bekend is.

Wanneer u iets tijdens uw verblijf als hinderlijk ervaart, mag u dit direct kenbaar maken bij de dienstdoende manager of bij de hotelreceptie. Zo krijgen zij de kans om een oplossing te bieden. Waar nodig gaan zij samen in gesprek en zorgen ervoor dat iedereen optimaal van zijn/haar welverdiende verblijf geniet.

Mogen wij alsnog alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer, de datum, tijd en locatie ontvangen waar u de overlast heeft ervaren? Tevens horen wij graag van u of u ook een melding ter plaatse heeft gemaakt. Alvast hartelijk dank voor het delen van uw informatie.

Agnes
Date of experience: 06/2021

Wij zijn diverse keren in Preson Palace, maar kwa eten vonden wij deze keer het minst betreft smaak en de keuzes die je kon maken. Andere keren waren ook op de avonden diverse snacks nu waren de avonden beide het zelfde.

Date of experience: 06/2021

Catering zeer slecht jammer want alles eromheen was perfect

Date of experience: 06/2021

Al dikwijls bij jullie op bezoek geweest

Geachte mevrouw R,

Dank u wel voor uw 80% beoordeling.

Het was weer top!!

Geachte heer V,

Heel fijn om van u te mogen vernemen dat u zo genoten heeft en dank u wel voor uw 80% beoordeling.

Date of experience: 06/2021

Fantastisch weekend gehad en komen graag weer terug om er een jaarlijks uitje van te maken!

Heel fijn om van u te mogen vernemen dat u zo genoten heeft en dank u wel voor uw 87% beoordeling.

Date of experience: 06/2021

Ons verblijf was goed verzorgd. Personeel deed er alles aan om de 1,5m te waarborgen. Complimenten! Het was weer een belevenis!

Geachte heer C,

Heel fijn om van u te mogen vernemen dat u zo genoten heeft en dank u wel voor uw 97% beoordeling.

Evelien
Reviewed: 5 years ago (04/07/2021)
Date of experience: 07/2021

Gezellig met je gezin er uit zijn zijn een paar dagen

Geachte heer C,

Evelien
Reviewed: 5 years ago (03/07/2021)

Heel fijn weekend gehad

Geachte heer/mevrouw

Evelien
Reviewed: 5 years ago (03/07/2021)
Date of experience: 07/2021

alles was o.k. alleen de airco was af en toe hinderlijk

Heel fijn om van u te mogen vernemen dat u zo genoten heeft en dank u wel voor uw 100% beoordeling.
Wij zien u heel graag in de toekomst terug als onze zeer gewaardeerde gasten.

Voor de volgende keer, mocht er iets zijn met de airconditioning kunt u dit melden bij onze receptie. Zij helpen u dan heel graag verder.