Date of experience: 06/2021

Ondanks alle covid 19 regels hebben wij een paar fijne dagen gehad.

Geachte mevrouw H,

Dank voor uw geweldige mooie positieve 100% beoordeling. Wat fijn om dat van u te mogen ontvangen.
Wij hopen u nog eens in de toekomst te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast. Graag tot ziens!

Met gastvrije groet,

Date of experience: 06/2021

Wij hadden het naar ons zin heb echt genoten

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Wat fijn om van u te vernemen dat u het zo naar uw zin heeft gehad.
Wij zien u heel graag in de toekomst terug als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 06/2021

Het was leuk, ik kom regelmatig met mijn ouders, nu is het ook met wie je komt om de ervaring leuker te maken, alleen vond ik deze ervaring wat minder, uiteraard kom ik wel vaker.

Leuk zwembad

Geachte mevrouw U,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fantastisch dat u ons zwembad zo weet te waarderen.

Date of experience: 06/2021

Super top weekendje weg gehad!

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw prachtige 97% beoordeling. Goed te vernemen dat u zo'n een top weekend hebt gehad.
Wij zien u heel graag nog eens terug in ons mooie all-in Resort Preston Palace.

Met gastvrije groet,

Ik heb heerlijk ontspannen

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Echt fantastisch dat wij dit van u mogen ontvangen. En fijn te vernemen dat u zo heerlijk heeft kunnen ontspannen.
Wij zien u heel graag terug als ons zeer gewaardeerde gast. Tot ziens!

Yvonne
Reviewed: 5 years ago (01/07/2021)
Date of experience: 06/2021

Naar ons idee werkt het personeel langs elkaar heen de een zegt dit en de ander zegt dat.Maar in de coronatijd is het allemaal anders dat geld voor beide kanten.

Beste familie S.,

Dank u wel voor uw verblijf in deze nog steeds bijzondere coronatijd en voor uw feedback!

Waar mensen werken, worden wel eens foutjes gemaakt. Uw tips en tops helpen ons om dit tot een minimum te beperken en u een optimale Preston Palace beleving te laten ervaren. Nogmaals dank en heel graag tot ziens in ons All-in Family Resort!

Date of experience: 06/2021

Erg leuk! Vriendelijke personeel. Fijn dat alles onder 1 dak is en dat er veel activiteiten en eten en drinken in de prijs is inbegrepen. Ik kom vaker terug!

Geachte mevrouw I,

Bedankt voor uw review en wat fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad! Graag tot een volgende keer.

Date of experience: 06/2021

Ik zou Preston Palace aanraden! Er zijn veel faciliteiten zoals een zwemparadijs, midgetgolfen, bowlen etc

Meerdere restaurants!

Alleen vond ik het niet duidelijk of je nou wel of geen eten mee mocht nemen naar je hotelkamer. Ook vond ik het onduidelijk of je in de andere restaurants mocht eten en dit bij de all-in prijs zat.

Geachte mevrouw V,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.

U mag uw hapjes ook meenemen naar uw hotelkamer en wat betreft de restaurants: voor Ribbleton, San Remo en Peppermill reserveert u vooraf uw ontbijt, lunch of diner. Daarnaast zijn er open zones zoals het soep & saladebuffet op Central, de Snackcounter, koffie & gebak in Black rock en Peppermill Takeaway Streetfood.

Wij hebben met plezier gelezen dat u genoten heeft. Voor de volgende keer wanneer u vragen heeft kunt u altijd terecht bij onze hotelreceptie, zij helpen u graag.

Super. Vriendelijk personeel. Goede hygiëne

Geachte Heer S,