Date of experience: 06/2021

Wij als gezin hebben enorm genoten van ons verblijf in het preston hotel.
Zou graag nog een keer langs willen komen.
Ons enige minpunt was dat er weinig halal opties waren dus we konden niet volledig genieten van het menu dat werd aangeboden.
Voor de rest niks op aan te merken het mag wel iets minder prijzig zodat mensen die het minder hebben hier ook van kunnen genieten.

Beste familie E.,

Dank u wel voor uw 77% tevreden beoordeling! Wat is het mooi dat u als gezin enorm genoten heeft van uw verblijf in Preston Palace. Erg mooi is het ook dat u graag nog een keer zou langs willen komen. U mag dan ook bij uw boeking uw wensen omtrent halal voedsel vooraf kenbaar maken, dan wordt het nóg meer genieten. Onderstaand leest u de toelichting omtrent dieetwensen:

Het eten in de restaurants, bij de uitgifte locaties en buffetten wordt met zorg samengesteld. Wij weten veel van de ingrediënten en bereiding van de gerechten, echter kunnen wij u geen 100% garantie geven over de aan/afwezigheid van allergenen. Geeft daarom bij boeking uw dieetwensen (zoals bijvoorbeeld een glutenvrije-, gistvrije-, lactosevrije- of een vegetarische levensstijl) alvast door aan de afdeling Reserveringen en meld u, ten tijde van uw verblijf, bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met w speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor u.

De tarieven zijn afhankelijk van de vraag en het aanbod bij Preston Palace en kunnen per uur zelfs verschillen. Wij adviseren u regelmatig de site te raadplegen en een gratis abonnement op onze online nieuwsbrief. Hier is alvast de link: https://www.prestonpalace.nl/. Zo blijft u op de hoogte en kan u op het juiste moment uw slag slaan. Heel graag tot ziens!

Agnes
Date of experience: 06/2021

Jammer van de mondkapjes die laatste week

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw 70% tevreden review. Helaas gelden deze maatregelen nog tijdens uw verblijf. Vanaf 26 juni hoeft u geen mondkapje meer te dragen bij ons, wellicht zien wij u dan binnenkort bij Preston Palace!

Date of experience: 06/2021

Niet van te voren mensen dingen beloven die niet waar gemaakt kunnen worden, zoals café straat zo open zijn. Ook vonden wij het niet netjes dat er niet naar ons verblijf is gevraagd bij het uitchecken.

Beste mevrouw De G.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Graag stellen wij u vooraf van de juiste informatie op de hoogte via en willen u geen dingen beloven die wij niet waar kunnen maken vanwege de verplichte coronamaatregelen. Daarom is deze informatiepagina speciaal voor u aangemaakt: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona
Hier staat het volgende over de barstraat: 'De barretjes in de barstraat zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Deze kleine, knusse barretjes zijn niet bemand vanwege het minimale aantal gasten dat hier vanwege de 1,5 meter kan worden toegelaten. Je mag wel plaatsnemen in de barretjes om je drankje te nuttigen. Drankjes haal je af bij Preston Palace Central of in Black rock.'

Het spijt ons dat er bij de uitcheck niet is gevraagd hoe uw verblijf is bevallen. Dit gaan wij meenemen in onze interne werkbespreking. Dank u wel voor uw positieve kritiek en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2021

Wij hebben ondanks de coronamaatregelen
erg genoten. In de nacht van vrijdag op zaterdag slecht geslapen door feestende hotelgasten na sluitingstijd. Hier zou misschien wat meer aan gedaan moeten worden. Dit was wel een minpunt.

Beste mevrouw Ter B.,

Hartelijk dank voor uw 87% tevreden review! Het is mooi dat u ondanks de coronamaatregelen volop heeft genoten.

Wanneer u op welk moment dan ook overlast ervaart op uw hotelkamer, mag u dit direct melden bij de hotelreceptie (dit kan telefonisch vanaf uw hotelkamer). Dan gaan wij direct op zoek naar een passende oplossing en kunt u weer lekker slapen!

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 06/2021

Prima alleen super onduidelijke kluisjes. Beschrijving van het slot zou wel handig zijn. Daarnaast mogelijkheid bieden om met de hotelpas een kluis met sleutel te gebruiken, nu moet je hiervoor naar de receptie???? Is toch niet handig!

Beste meneer A.,

Dank u wel voor uw review. Wat is het fijn dat u heeft genoten van een prima verblijf in Preston Palace. Minder genoot u echter van de volgens u 'super onduidelijke kluisjes'. Wij hebben het direct voor u gecheckt!

De uitleg is te vinden aan de binnenkant van de deurtjes in alle kastjes en in drie talen.Ook hangt de uitleg in het groot aan de muur op verschillende locaties bij de kleedcabines/kastjes. Als laatst staan er nog borden boven op de kastblokken die in afbeeldingen laten zien hoe de sloten werken.

Het kan natuurlijk zijn dat u dit heeft gemist en dat is helemaal niet erg. U mag u ons altijd vragen om assistentie. Wij helpen u graag!

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en wij hopen u graag in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Agnes
Date of experience: 06/2021

Super verblijf maar prijs te duur voor ouder met kind

Geachte mevrouw E,

Bedankt voor uw review en wat fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad! Wij werken met een vraag en aanbod systeem. Dit betekend als de vraag hoog is wordt de prijs automatisch ook duurder. Wellicht heeft u de volgende keer een leuke aanbieding!

Date of experience: 06/2021

.heel erg gezellig mooi hotel lekker eten en drinken mooie hotelkamer

Geachte mevrouw B,

Bedankt voor uw review en wat fijn om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad! Graag tot een volgende keer.

Date of experience: 06/2021

Vond het in deze tijd toch wel prijzig ....

Beste mevrouw C.,

Hartelijk dank voor uw all-inclusive verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Uw feedback nemen wij mee en wij hopen u graag in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 06/2021

Wij willen hier zeker nog een keer naar terug. De prijs / kwaliteit verhouding was het absoluut waard.

Beste heer M.,

Mariët
Date of experience: 06/2021

Alles was erg netjes en schoon en nu gezien alle maatregelen niet te druk. Ik kan mij voorstellen dat het bij een volle bezetting overal erg druk is. De grootte van bijvoorbeeld het zwembad vielen ons dan ook tegen.