Date of experience: 06/2021

Was onze eerste keer maar ook meteen dr laatste

Beste meneer/mevrouw K.

Hartelijk dank voor uw 67% review en voor uw verblijf in de Luxe Suite!

Wat is het jammer dat uw eerste bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Dan gaan wij het intern onderzoeken en hoort u van ons.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

80+ years
Date of experience: 06/2021

als corona volledig voorbij is en dan alles weer als het was voor corona tijd

Beste meneer K.,

Hartelijk dank voor uw review! Wij respecteren uw wens; helaas mogen wij de verplichte overheidsmaatregelen niet zomaar laten gaan, maar gelukkig komen er spoedig steeds meer versoepelingen!

Wij danken u hartelijk voor uw review en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Agnes
Date of experience: 06/2021

We voelen ons wat opgelicht, op site staat keuze uit 4 restaurants , bij aankomst en willen reserveren bij de restaurants, blijken er maar twee open, heerlijkheid en san remo alleen open op vrijdag en zaterdag. Juist deze restsurants hadden onze voorkeur.

Beste heer B.,

Dank u wel voor het oprecht delen van uw ervaring. Wat is het vervelend dat u dat gevoel heeft! Dat is absoluut niet onze intentie. Graag leggen wij het aan u uit:

Wij openen een aantal restaurants aan de hand van het aantal gasten. Tijdens uw verblijf was om deze reden San Remo en Bistro de Heerlijkheid niet geopend; zo creëeren wij optimale gezelligheid in de restaurants Ribbleton en Peppermill, die wel voor u geopend zijn. In zowel San Remo als Bistro de Heerlijkheid wordt momenteel dezelfde menukaart gepresenteerd. Wanneer u een voorkeur heeft voor deze San Remo kaart, mag u dit aangeven bij onze collega's en zij gaan ervoor zorgen dat u - ook al bevindt u zich in een ander restaurant - van uw favoriete San Remo gerecht kan genieten. Gewoon even aangeven de volgende keer, dan wij helpen u verder!

Hopende u hiermee naar alle duidelijkheid geïnformeerd te hebben,

zien wij u graag terug als onze gewaardeerde gasten!

Erg fijn familie hotel

Beste mevrouw R,

Heel erg bedankt voor uw review en uw mooie compliment!

Melanie
Date of experience: 06/2021

Een lekker en ontspannen uitje!

Beste mevrouw van A,

Heel erg bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u heeft genoten van een ontspannen uitje. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Melanie
Date of experience: 06/2021

Ik vond het voor deze keer oke. Andere keren heb ik veel meer genoten. Wel mijn complimenten voor Peppermill wat is dat gaaf gemaakt en daar hebben we echt heerlijk geluncht. Dat meisje die afgelopen vrijdag heeft gewerkt bij Peppermill met volgens mij een Filippijnse achtergrond, wat een top service gaf zij en heel vriendelijk

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor de review en de complimenten voor de Peppermill! Wij zijn daar ook erg blij mee!
We zullen de complimenten ook doorgeven aan de betreffende dame.
Wij hopen u in de toekomst nog eens als gast te kunnen begroeten en hopen dat u dan weer kunt genieten als voorheen.

Date of experience: 06/2021

Genau wie ich es erwartet hab sogar noch schöner alles war perfekt ich hab eine schöne Zeit und werde in kurzer Zeit es noch mal wiederholen dann auf jeden Fall mehrere Tage sie werden mich bald wieder sehen wunderbar

Sehr geehrte Frau K,

Vielen Dank für diese nette Bewertung.
Wir hoffen Sie beim nächsten Mal wiederzusehen!

Toll Umgesetzt!

Sehr geehrte Frau S,

Vielen Dank für diese nette Bewertung.
Wir hoffen Sie beim nächsten Mal wiederzusehen!

Date of experience: 06/2021

Zorg dat alles een update krijgt, vernieuwd wordt en bij corona beperkingen de prijs daarop aangepast wordt of bijv een kortingsvoucher gegeven wordt om nog eens terug te komen

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wij nemen uw feedback mee in ons intern werkoverleg en hopen u graag in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Reviewed: 5 years ago (22/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Top verblijf. We komen al vele jaren zeker 2x per jaar om even verwend te worden.

Geachte mevrouw G,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij hebben met plezier gelezen dat u een top verblijf gehad heeft!
Tot de volgende keer!