Date of experience: 06/2021

We hebben heerlijk genoten als eerst maar de maatregelen minder streng worden dat zou het nog beter maken

Beste mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review.
Wij hopen ook dat de versoepelingen er snel door komen en er weer "normaal" gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten. Wij kijken er in ieder geval naar uit u weer een keer te mogen begroeten.
Houdt u onze website goed in de gaten betreft de laatste updates via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Katja
Date of experience: 06/2021

Wij komen al 22 jaar regelmatig ( minstens 1x per jaar ) in Preston Palace. En ofschoon er bij de veranderingen veel verbeteringen zitten ( de kamers b.v. ) is er van de gezellige romantische beleving van 20 jaar geleden weinig meer over. Het is niet knus meer.

Beste meneer M.,

Dank u wel voor uw waardevolle review.

Het is heel bijzonder dat u al 22 jaar onze gewaardeerde gast bent en in de loop van de tijd veel verbeteringen en vernieuwingen heeft meegemaakt. Hierbij staat altijd de gastwens centraal en wij vinden het jammer dat u de gezellige romantische beleving mist. U mag ons altijd via marketing@prestonpalace.nl laten weten waar u dat mist en wat er volgens u nog beter zou kunnen. Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke beleving en tips!

Alvast hartelijk dank voor uw moeite, wij kijken uit naar uw bericht én volgende bezoek!

Date of experience: 06/2021

Zoals altijd ......heerlijk, een lust om te ontspannen en een paar zalige dagen mee te maken. Uiterst vriendelijk personeel, zat om te doen en jezelf te vermaken, en heerlijk te relaxen.
Wij komen al jaren bij jullie en zullen dat ook blijven doen.
Voor eind okt/ begin nov hebben we alweer geboekt.

Geachte mevrouw N,
Hartelijk dank voor uw 100% top beoordeling. Heel fijn om van u te mogen vernemen. En wij kijken ernaar uit u wederom in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gasten. Heel graag tot ziens!
Met gastvrije groet,
Date of experience: 06/2021

Prijs te hoog met coronabeperkingen

Beste meneer/mevrouw M.

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor uw 73% tevreden review! Wat fijn dat u uw persoonlijke mening open met ons deelt.

Wij zijn enorm verheugd dat (na de 8 lange lockdown maanden) iedereen dolgraag weer bij ons wil genieten! Dat mogen wij terugzien in de vele boekingen en de tevreden gasten die in ons all-inclusive resort verblijven.

U benoemt de huidige tarieven: deze zijn ook in coronatijd o.a. afhankelijk van de vraag en het aanbod, periode, duur, samenstelling van uw gezelschap en de accommodatie waarin u verblijft. Daarbij fluctueren de tarieven en kan het zomaar zijn dat de prijs elk uur van hoogte kan veranderen. Verstandig dus om regelmatig onze site in de gaten te houden! Uiteraard respecteren wij uw mening over de prijs van een verblijf. Wanneer u echter een 'vergelijkend warenonderzoek' doet (vergeet u alstublieft daarbij niet dat onze tarieven all-in zijn), zal u zien dat de prijs-kwaliteit verhouding best reëel is anno 2021.

Om elke hotelgast een goed en veilig all-inclusive verblijf te bieden, is Preston Palace momenteel uitsluitend geopend voor all-in hotelarrangementen met een aangepast aanbod dat wij vooraf communiceren via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona.
Goed nieuws is dat er steeds meer versoepelingen op komst zijn, waardoor er nog meer kan! Waarschijnlijk horen wij aanstaande vrijdag (persconferentie) dat de openingstijden worden verruimd (van 22:00 uur naar 00:00 uur?), de mondkapjesplicht (deels?) wordt afgeschaft en dat de gezelschappen buiten één huishouden groter mogen zijn dan nu. Dat zullen wij op bovenstaande pagina vermelden!

Wij kijken er samen met u naar uit en hopen u nog vele malen als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.

Tot ziens in Preston Palace!

Oud..weinig aan voor kinderen

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw gegevens met uw boekingsnummer ontvangen, zodat wij persoonlijk contact met u kunnen opnemen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2021

Snap dat het door corona beperkt is maar steeds via app. alles reserveren is voor oudere een probleem

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring en natuurlijk voor uw bezoek aan Preston Palace.

Er zijn inderdaad nog verplichte coronamaatregelen, maar dankzij de handige Gastenapp kunt u vooraf uw activiteiten reserveren. Heeft u hier een beetje moeite mee? Schroomt u niet. Meld u zich bij de hotelreceptie of bij de gastvrouw en wij helpen u op weg! Met de uitleg van de Gastenapp of bij het vooraf reserveren van uw (desgewenst al) uw activiteiten. Zodat u gewoon lekker kan genieten van uw welverdiende vakantie.

Date of experience: 06/2021

We enjoyed much! Thank you!

Dear Sir,
Thank you for your lovely 83% rating. We look forward to seeing you at Preston Palace.
Kind regards,
Date of experience: 06/2021

Goed lekker eten gast vrij aleen zwembad beetje saai

Beste meneer V.,

Hartelijk dank voor uw hoge waardering en voor het delen van uw persoonlijke tips & tops!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Prima met verbeterpunten

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Heel graag tot ziens in Preston Palace.
Met gastvrije groet,

Het was echt geweldig!
Wat ik wel jammer vond is dat je na 22:00 niks meer kon vanwege de corona, maar wel in principe dezelfde tijd incheckt.
En we hadden een late incheck, maar de kermis ging pas na 2 uur open op zondag:(

Beste meneer/mevrouw GMK,

Hartelijk dank voor uw review. Wat is het fijn dat heeft genoten van een echt geweldig verblijf!

Door de huidige verplichte coronamaatregelen blijft het uitgaanscentrum geopend tot 01:00 uur. Na 22:00 uur wordt er geen alcohol geschonken en sluiten de afhaallocaties in het uitgaanscentrum. Na 22:00 uur is de mogelijkheid tot het afhalen van drinken en snacks in hotelrestaurant Ribbleton, uitsluitend voor consumptie op uw hotelkamer.

Omdat het regelmatig wijzigt, communiceren wij de laatste updates op onze site via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona en krijgt u een dag voor aankomst een nieuwsbrief met alle recente informatie omtrent uw verblijf in corona tijd. Zo weet u vooraf wat u mag verwachten van uw verblijf in coronatijd.

Zo verwachten wij aankomende vrijdag (18 juni) een persconferentie over de aanstaande versoepelingen. De versoepelingen die gepland stonden voor 30 juni zouden al vanaf 26 juni ingaan. Dat is natuurlijk super goed nieuws! Zodra het definitief wordt meegedeeld, zullen wij ook de update plaatsen op onze site en delen via de social media kanalen Facebook en Instagram (ook altijd leuk om te volgen voor Winacties & Weetjes).

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het lezen van onze toelichting. Heel graag tot ziens in Preston Palace!