Date of experience: 06/2021

Leuk maar door de corona maatregelen was het minder ongedwongen. Alles moeten plannen maakt het minder leuk.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Uiteraard maken de verplichte overheidsmaatregelen het soms minder ongedwongen, maar dankzij de vele faciliteiten, slimme GastenApp, extra restaurants, nieuw entertainment van ons showteam en top collega's kunnen wij u gelukkig vanaf 5 juni weer een all-inclusive verblijf in coronatijd bieden. En waarschijnlijk zijn extra versoepelingen vervroegd op komst, waardoor er nog meer open zones komen en we nog meer gaan genieten. Wij vinden het fijn dat u dan ook weer onze gast zou willen zijn. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 06/2021

Ik denk dat jullie te snel zijn open zijn gegaan. Fijn voor jullie maar ten koste van de kwaliteit

Beste familie V/d P.,

Wij waarderen het zeer dat u hier uw gedachten met ons deelt. Zou u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer willen toelichten waar en wanneer het tijdens uw all-inclusive verblijf het ten koste van de kwaliteit ging? Wij zijn erg benieuwd naar uw feedback en willen dit graag doornemen met de betreffende afdelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2021

We hebben een hele goede ervaringen enorm genoten voor herhaling vatbaar

Geachte mevrouw N,
Wij danken u voor deze 100% top beoordeling! Heel fijn om van u te mogen vernemen. En wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gasten. Heel graag tot ziens!
Date of experience: 06/2021

Ruimere mogelijkheden om te reserveren en keuzes daarin aan te bieden

Geachte heer S,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen met een mooie 73%. Wij nemen uw opmerkingen mee in ons overleg.

Heel fijn HOOR

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%. Fijn om van u te mogen vernemen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.
Date of experience: 06/2021

Ben al vaker geweest voor de corona toen was het super.
Nu zou ik niet nog een keer gaan was echt teleurgesteld

Beste mevrouw E.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Een verblijf in coronatijd is door de verplichte overheidsmaatregelen uiteraard anders dan in het vrije tijdperk 'pre-corona'. Mogen wij via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting met uw boekingsnummer ontvangen? Wij zijn ook benieuwd of u ter plaatse melding heeft gemaakt van uw beleving, zodat wij wellicht direct een oplossing of toelichting hadden mogen bieden.

Na ontvangst van uw bericht gaan wij het intern doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

Date of experience: 06/2021

Wij weten hoe het kan zijn bij jullie, maar COVID heeft een hoop veranderd. Wij komen zeker terug, maar wel als COVID voorbij is.

Geachte heer B,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 80%. Wij hopen ook op meer versoepelingen en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als onze zeer gewaardeerde gast.
Date of experience: 06/2021

Te veel geld voor een dag en nacht weg. Voldoende activiteiten, vooral vokr kinderen. Kwaliteit van het eten en service is laag. Lange wachtijden bij afhalen eten en drinken. Tot 22u zijn de barretjes open en later kun je ophalen en op je kamer opdrinken. Echter moet je daar eerst 10 minuten voor lopen.

Beste meneer/mevrouw D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring. Het is fijn dat wij ook voor u onze hoteldeuren weer mochten openen!

Wij vinden het dan ook erg jammer dat uw all-in niet geheel aan uw wensen heeft voldaan en zijn benieuwd of u uw ongenoegen ter plaatse heeft gemeld bij de dienstdoende manager. Wij hadden graag samen met u gekeken naar een passende oplossing.

Vanwege de verplichte coronamaatregelen mogen er momenteel tot 22:00 uur alcoholische dranken worden geschonken. Vanaf 22:00 uur blijft het uitgaanscentrum geopend, maar sluiten hier de uitgifte punten. Voor drankjes en hapjes - welke u mag nuttigen op uw hotelkamer- is er dan wel een afhaalpunt in hotelrestaurant Ribbleton. Wij begrijpen heel goed dat de verplichte corona maatregelen u kunnen beperken in uw beleving, aan de andere kant is het toch fijn dat een all-inclusive vakantie op deze manier weer kan en mag in Preston Palace. Wij kijken graag naar wat er wel kan. Dat is bijvoorbeeld nieuw entertainment van ons showteam (shows, bingo, pubquiz, etc.), er zijn extra restaurants geopend en zelfs een speciale GastenApp waarin alle faciliteiten worden gereserveerd.

Om u vooraf duidelijk te informeren van wat u mag ons mag verwachten en waarop u de keuze maakt om bij ons te verblijven, vermelden wij elke nieuwe maatregel op de site via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Tevens ontvangt u een dag voor aankomst een nieuwsbrief met alle recente informatie. Aanstaande vrijdag is er wederom een persconferentie waarin nieuwe versoepelingen worden aangekondigd. Wij kijken net als u ernaar uit, eindelijk mag er steeds meer!

Uw kritiek over de service en het eten zien wij overigens als een boost om het de volgende keer nog beter voor u te mogen verzorgen. Wilt u alstublieft uw tips en tops met uw boekingsnummer toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij zijn u zeer erkentelijk!

Date of experience: 06/2021

We zijn natuurlijk verwend aan het oude maar er was veel gemis dansen ipv Bingo

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%. Wij hopen ook op meer versoepelingen en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.
Date of experience: 06/2021

Het was geweldig.en .....we komen zeker terug.

Geachte heer R,
Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling, daar zij wij erg content mee. Heel graag zien wij u in de toekomst terug als onze zeer gewaardeerde gast.