Reviewed: 5 years ago (11/06/2021)
Date of experience: 06/2021

goede services en een mooi prijs voor wat we gekregen hebben

Goedemorgen heer de H,
Wat fijn dat u zo tevreden bent.
Wij zien u graag.
Hartelijke groet, Ivon
Reviewed: 5 years ago (11/06/2021)
Date of experience: 06/2021

We zijn al heel vaak geweest en zullen zeker nog vaak terug komen, klein puntje alleen, en dat is geen kritiek....het zou leuk zijn als er op meer verschillende plekken in het uitgaans gedeelte meerdere soorten hapjes verkrijgbaar zouden zijn, vroeger waren er meer van dat soort plekjes.

Beste meneer B.,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het fantastisch dat u al heel vaak bent geweest en nog zeker vaak terug gaat komen. Daar verheugen wij ons nu al op!

Er is best veel veranderd in het uitgaanscentrum. Wij kunnen ons voorstellen dat u het nu (met name in corona tijd met nog enkele beperkingen) op een bepaald vlak het even anders ervaart.

Voorheen hadden wij het grill- en wokbuffet; die zijn samen getransformeerd tot de grote nieuwe Foodplaza Peppermill Food & Bar, waar alle wereldse gerechten samenkomen. Dagelijks geopend voor ontbijt- lunch en diner en Takeaway. De Snackcounter is dagelijks geopend voor lekkere hapjes en snacks (mag u ook meenemen naar uw hotelkamer). Daarnaast is eetcafé San Remo met de snelle plate service en Black rock voor verse koffie/thee/ gebak en luxe koeken. Natuurlijk mogen wij hotelrestaurant Ribbleton ook niet vergeten voor het onbijt- lunch en diner elke dag. In Riviera zwemparadijs krijgt u fris en ijs, in Boardwalk indoor kermis smult u van de kermis lekkernijen, soft-ijs en milkshakes. Van elk moment maken wij een eetmoment als u dat wil!

Zodra het is toegestaan, zal er in Ribbleton van het huidige uitgifte-buffet een buffet worden gemaakt en ook op Preston Palace Central zal weer een buffet komen (waarschijnlijk een soep en saladebuffet). Uiteraard blijft de Snackcounter ook voor de snacks geopend. Uit dit complete aanbod mag u zelf een keuze maken; gaat u voor het buffet, à la carte, uitgifte of plate service of een combinatie ervan?

Hartelijk dank voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Agnes
Date of experience: 06/2021

Heel leuk en heerlijk weekend gehad.
Zeker de moeite waard om nog een keer te gaan!!!

Geachte heer W.,
Dan graag tot snel in Preston Palace.
Van harte welkom.
Vriendelijke groet,
Date of experience: 06/2021

Was enorm leuk. Komen graag nog eens terug. Verder ook zoveel keuzes voor halal vlees, geweldig!

Goedemorgen heer/mevrouw G.,
Wij mogen graag aan alle eet wensen voldoen. Fijn dat u het als geweldig heeft ervaren.
Van harte welkom in Preston Palace.
Date of experience: 06/2021

dat was gelofelijk de 10 de keer en 4 juli kom ik weer heb al geboekt dat wil tog wel genoeg zeggen het is gewoon weg super gezellig in preston palace en de vriendelijkheid van het personeel draagt daar wel een steentje aanbij gewoon zo doorgaan dikke 10 krijgen en verdienen jullie

Goedemorgen heer/mevrouw M., daar doen wij het voor.
Wij zien u graag 4 juli, alvast veel plezier gewenst.
Date of experience: 06/2021

Wij zijn een aantal keren geweest. De een na laatste keer in 2020 toen er corona maatregelen van toepassing waren, was het chaotisch en te druk bij het restaurant. Lange wachtrijen bij het brood, terwijl ik soms iets wilde halen bij het buffet en er niet langs kon.
Dit keer was het rustig en het menu had meer keuze. Ik ben voor minder restaurants die open zijn maar meer keuze in eten, zoals het nu geregeld was.

De lunch die ik de volgende dag bijgeboekt heb, was alleen niet goed geregeld. Wij waren praktisch de enige in de Peppermill en het eten duurde lang zeker 30 minuten. Alles kwam tegelijk, terwijl gevraagd was het voorgerecht eerst te serveren. De kroket die later bijbesteld werd kwam na 20 minuten wachten nog niet. We zijn weggegaan.
Over het algemeen was het zeer geslaagd. Alles was goed geregeld ondanks de maatregelen.
Dik tevreden!

Goedemorgen mevrouw van O., bedankt voor uw 100% tevredenheid.
Ook wij moeten weer even wennen, uw feedback van de lunch nemen wij nog even mee.
Hopelijk tot snel weer in Preston Palace.
Hartelijke groeten, Ivon
Date of experience: 06/2021

Mooi en schoon. Een glijbaan had leuk geweest...

Goedemorgen heer/mevrouw K., goed om te horen, de glijbaan houden we als toekomst perspectief.
Hartelijke groet, Ivon
Date of experience: 06/2021

Goed we mogen blij zijn dat we weer mogen komen

Geachte familie G., wij zijn ook enorm blij dat wij u weer mogen ontvangen! Hartelijke groet, Melanie
Date of experience: 06/2021

na een lange lockdown eindelijk weer wat onspannings ruimte royal kamer geboekt wel op het balkon na was er niets royaal aan het eten zowel het diner als het ontbijt waren erg sumier het was niet goed op temperatuur en het gebakken eitje was nagenoeg koud verder viel mij op dat het mondkapjesbeleid enkel voor nederlanders gold zeker als hij even niet goed zat maar we zullen het maar opstart problemen noemen en hopen dat bij ons volgend bezoek alles weer op orde is

Beste meneer S.

Hartelijk dank voor uw 70% tevreden review! Wat fijn dat wij u na de lange lockdown als onze gast mochten verwelkomen en dat u ook alweer denkt aan uw volgende bezoek. U bent meer dan welkom in Preston Palace!

Uw Royal hotelkamer met balkon is een goede keuze geweest. Een perfecte hotelkamer om met een hapje en drankje op uw balkon te genieten, een heerlijk moment voor uzelf! Graag willen wij de ruimte in de betreffende kamer controleren, evenals uw opmerkingen over het mondkapjes beleid en het ontbijt en diner. Zou u dit alstublieft met uw boekingsnummer willen toelichten via marketing@prestonpalac.nl?

Alvast hartelijk dank voor moeite!

Agnes

alles was goed

Geachte heer P., wat fijn om te horen dat alles goed was tijdens uw verblijf. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Melanie