Voor 2 dagen was het genoeg

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw mooie beoordeling.

Wij kijken ernaar uit u de volgende weer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.
Graag tot dan!

Date of experience: 10/2020

Wij hebben een prima verblijf gehad. Net hotel, goed eten en vriendelijke mensen. Over het algemeen was er voldoende geregeld i.v.m. corona. Anderzijds waren daar ook nog wel verbeterpunten, zoals in de bar (te weinig personeel) en in het Ribbleton restaurant (slechte looplijnen bij buffet). Bowlen was leuk, maar zou wat vaker toegankelijk moeten zijn, zeker als je langer verblijft (nu was het maar 1x per verblijf). De kermis vonden wij wat tegenvallen. Te veel heftige attracties en gokkramen. I.v.m. corona werd het totale avondentertainment tijdens ons verblijf afgelast en ging alles wat er wel nog was op reservering. Dat zorgt voor weinig vrijheid in je doen en laten. Bij alles wat je doet moet je op de tijd letten en dat is nu eigenlijk niet de bedoeling van vakantie. Vandaar dat wij de prijs/kwaliteit verhouding een "voldoende" geven. Want laten we wel zijn: een verblijf in Preston Palace is goed, maar niet goedkoop!

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling!

Wij vinden het fijn dat u een prima verblijf heeft gehad en uw tips en tops van deze bijzondere tijd met ons deelt. Dat geeft ons de kans waar mogelijk verbeteringen aan te brengen.

Date of experience: 10/2020

Dat ik een leuke dag heb gehad

Geachte mevrouw V.,

Hartelijk dank voor het beoordelen van uw verblijf.

Wat fijn om te vernemen dat u een leuke dag heeft gehad bij Preston Palace. Daar doen wij het voor!

Wij kijken er naar uit u snel weer te mogen verwelkomen voor een leuke dag of zelfs leuke dagen bij Preston Palace.

Date of experience: 10/2020

Net een voldoende maar kan altijd beter. Misschien door die covid 19 gedoe is het een beetje krampachtig voor. Maar zal wel aanraden

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw voldoende review!

Wij waarderen uw begrip voor de corona maatregelen en de invloed die deze hebben op uw all-inclusive verblijf. Het valt u dan ook te prijzen dat u Preston Palace blijft aanraden. Heel attent, dank u wel!

Date of experience: 10/2020

Erg leuk. Waterstromen mogen vaker aan als je maar een uurtje daar bent. Bubbelbaden mogen warmer

Geachte heer, mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Dat waarderen wij enorm.

Wat fijn dat uw verblijf erg leuk was.
Tevens dank voor uw feedback. Deze nemen wij graag mee in onze interne werkbespreking.

Bedankt voor uw verblijf en graag tot de volgende keer bij Preston Palace!

Date of experience: 10/2020

Zoals al hierboven beschreven, deze ervaring was een stuk minder positief ten opzichte van 10 jaar geleden. Let ook even op de muren bij restaurant Peppermill!
Vergane glorie naar mijn idee.
Niet meer voor herhaling vatbaar.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling en wat is het leuk dat u na 10 jaar wederom onze gast bent geweest!

Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en toelichting ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling en hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2020

Wij hebben het superfijn gehad met de hele familie. Wij hadden te maken met nieuwe maatregelen van de overheid waardoor alles om 22.00 uur gesloten moest zijn. 2 dagen genoten van de muziek waarvan het jammer was dat dit meer mocht. Het is onmacht. Kan niemand wat aan doen. Wij hebben bij Peppermill een slechte ervaring gehad met de bediening. Zo gaotisch, zo slordig. Wij hadden bowlen besproken en gaven al heel lang aan dat we in tijdnood kwamen. Het duurde allemaal zo lang. Nog eens vragen of de ijsjes nu konden komen want we wachten al een half uur. Echt hoor. De helft van ons is vertrokken zonder ijs. Ook het eten duurde heel lang. Wij dachten vooraf.. Tijd genoeg. (2 uur) maar niet dus. Daar heeft ook één van ons boos een klacht over ingediend bij de balie. De roomservice was perfect en dat de kleinkinderen nu thuisgekomen nog een kaartje kregen van Preston en Alice is ook onwijs leuk. De kleinkinderen zeuren de hele week al over wanneer gaan we weer. De bioscoop was ook zo leuk voor die kleintjes en ook de bingo was geweldig. De kinderhoek met het kasteel. Jaahhh... We hebben genoten. Wij waren al vaker geweest en eerder vonden wij dat het niet meer zo was als eerder maar nu zagen wij dat er veel is verbeterd. Wat betreft de oplossing die is gevonden vind ik dat dit ook na Corona zo mag blijven want het eten blijft netjes en er is meer controle over alles.

Beste mevrouw C.,

Dank u wel voor uw uitgebreide 100% waardering. Deze nemen wij met veel plezier mee in ons werkoverleg en wij hopen u met elkaar opnieuw in de toekomst te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Verassend goed

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Fabiola
Reviewed: 6 years ago (08/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Goed, maar door Corona minder als normaal

Beste meneer R.,

Dank u wel voor uw verblijf in deze uitzonderlijke tijd. Ondanks de restricties kijken wij graag naar wat er wel kan en dat is genieten in Preston Palace. Wij waarderen het zeer dat u dat heeft gedaan, dank u wel voor uw vertrouwen.

Agnes
Reviewed: 6 years ago (08/10/2020)

Voor herhaling vatbaar.

Geachte heer, mevrouw,

Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.

Fijn dat uw verblijf voor herhaling vatbaar was. Hartelijk dank voor uw verblijf en uw feedback.

Wij kijken er naar uit om u weer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.