Reviewed: 6 years ago (08/10/2020)

prachtig super leuk.
We komen graag terug zou leuk zijn als je iets leuks zou krijgen eerder aankomen of langer blijven

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn dat uw verblijf prachtig en super leuk was. Dat vinden wij enorm prachtig en super leuk om te horen.

Wist u dat wanneer u met hetzelfde e-mailadres blijft boeken automatisch mee doet met ons Loyaliteitsprogramma voor onze gewaardeerde gasten? Wanneer u frequent bij ons boekt (met hetzelfde e-mailadres), kunt u in aanmerking komen voor leuke extraatjes. Zo wordt regelmatig genieten bij Preston Palace nóg leuker! De voorwaarden van ons Loyaliteitsprogramma kunt u nalezen op: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/loyaliteitsprogramma

Wij kijken uit naar uw volgende verblijf!

Met gastvrije groet,
Date of experience: 10/2020

Ik kom nooit meer terug. We hebben geboekt voor een feestje terwijl het niet door ging door Corona. We kwamen aan inchecken. En via een app wat vast zeggen om wat te doen. Alles al vol?

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke beleving.
Nooit is wel heel erg lang, wij zouden u juist graag in de toekomst terugzien als onze gewaardeerde gast in Preston Palace en daarom hopen wij dat u onze toelichting op uw commentaar leest.

U kunt een feestje verwachten, maar u moet wel reëel zijn met uw verwachting dat binnen de huidige verplichte maatregelen kan worden geboden. Uw verblijf in corona tijd is anders dan anders. Dat is niet voor de lol, dat is voor uw en onze veiligheid en wordt ons vanuit de overheid verplicht. Er is hard gewerkt en er zijn nu extra restaurants en uitgifte punten voor u ingericht, roomservice tussen 22:00 en 24:00 uur op alle hotelkamers en een speciale GastenApp, zodat u veilig en vertrouwd van het aanbod kan blijven genieten. Via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona hebben wij alle maatregels voor u op een rij gezet en ziet u wat u mag verwachten van uw verblijf.

Daarin mag u verwachten dat u ook gebruik mag maken van de faciliteiten en het is heel jammer dat uw gewenste tijdstip vol was. Onze oprechte excuses! Was er op een ander moment nog wel plaats of bij een andere faciliteit? Heeft u dit ter plaatse nagevraagd? Onze collega's helpen u namelijk graag om te kijken naar de vele mogelijkheden ter plaatse. Mogen wij u alstublieft vragen uw toelichting op onze vragen met uw boekingsnummer te mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2020

ons verblijf was erg plezierig met een goede sfeer. niet zo veel soorten eten en een aparte matres op twee in één bed voor een stel was niet erg charmant, maar we hebben genoten van elk stukje van ons verblijf.

Geachte heer en of mevrouw.

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Date of experience: 10/2020

we zijn met 10 personen geweest voor 1 dag met vervroegde aankomst en verlaat vertrek maar dat kost toch aardig wat. 6 volwassenen en 4 kinderen . 2 familiekamers hadden airco en een koelkast en de kamer voor 2 personen had helemaal niets. de kleinkinderen hebben ontzettend genoten jammer dat we maar 2 x 1 uur in het zwembad mochten en naar de kermis

Beste meneer B.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wat is het mooi dat de kleinkinderen ontzettend hebben genoten!

Het verschil in hotelkamers komt doordat u diverse kamertypes heeft geboekt: de Royal familiekamers en de Classic twee-persoonskamers. De Classic is voordeliger en basic, de Royal is veelal ruimer, voorzien van een minibar en airconditioning. Het is heel goed dat u direct een melding heeft gemaakt van uw hotelkamer zodat u ter plaatse een passende oplossing is geboden.

Een verblijf in corona tijd in Preston Palace is nog steeds all-in, maar met enkele maatregelen die met mogelijk maken om goed, veilig en vertrouwd te genieten.
Na de incheck kunt u onder andere uw spelactiviteiten reserveren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

1 x per verblijf 45 minuten bowlen (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag naar de bioscoop (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag een entertainment activiteit (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag 45 minuten snooker of biljart (op basis van beschikbaarheid).
2 x per dag 1 uur zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.
2 x per dag 1 uur naar de indoor kermis.
Onbeperkt midgetgolfen (dit is een open zone).

Diverse activiteiten reserveert u vooraf in het GastenApp programma. Maak optimaal gebruik van alle activiteiten en houdt u zich alstublieft aan de gereserveerde tijden. Zo komt niemand tijd tekort! Wilt u nog vaker gebruikmaken van een activiteit, informeert u alstublieft ter plaatse naar de mogelijkheden. Wij kijken het met veel plezier voor u na!

Wat u mag verwachten van een verblijf in corona tijd leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona

Uw feedback over het eten nemen wij graag mee in onze werkbespreking. Dank u wel voor uw ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 10/2020

alles was perfect georganiseerd en is voor herhaling vatbaar

Geachte heer W.

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij zien u graag terug bij Preston Palace.

Date of experience: 10/2020

Alles netjes geregeld. Op de donderdag ná met het ontbijt toen er maar één buffet open was voor het brood. En er dus een hele rij voor het buffet stond.

Geachte heer de V.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Wij nemen u opmerking mee in ons werkoverleg.
Hopelijk zien u weer terug bij Preston Palace.

Date of experience: 10/2020

We hebben een FANTASTISCH midweek gehad. Alles netjes geregeld en meer dan genoeg te doen ondanks alle maatregelen die er momenteel zijn.

Geachte heer T.

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Netjes en goed

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bezoek en uw beoordeling.

Wat fijn dat u genoten heeft van een goed verblijf.

Wij hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.

Fabiola
Reviewed: 6 years ago (06/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Heel leuk verblijf, veel te doen. App en het plannen maakt het wel wat gehaast allemaal. Nog maar een keertje als het weer zo is als voor Corona.

Beste mevrouw Bosch,

Het plannen is even wennen, maar het is heel fijn dat u toch heeft genoten van een heel leuk verblijf waarin veel te doen was!
Dank u wel voor het delen van uw mooie vakantie ervaring.

Uiteraard respecteren wij uw persoonlijke beleving en wij hopen u in de toekomst opnieuw als onze gewaardeerde gast in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Agnes
Reviewed: 6 years ago (06/10/2020)

Geweldig fantastisch

Geachte heer, mevrouw,

Wij danken u voor uw 100% tevreden beoordeling, dit waarderen wij enorm.

Mooiere beoordeling kunnen wij ons niet wensen. Wat fijn dat u heeft genoten van een geweldig en fantastisch verblijf.

Wij kijken ernaar uit u de volgende keer weer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.