Date of experience: 10/2020

Gezellig klein zwembad.Soms wel wat koud.
Wel jammer dat er geen glijbaan is.

Beste mevrouw K.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor uw mooie beoordeling!

Uw wens voor een glijbaan en uw opmerking over de temperatuur in het zwemparadijs nemen wij mee. Heel fijn dat u ons de hoogte stelt en graag tot ziens in Preston Palace.

Nee geen zin in

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw verblijf en uw beoordeling.

Wij kijken ernaar uit, u de volgende keer weer bij Preston Palace te mogen verwelkomen.

Fabiola
Date of experience: 10/2020

We wachten corona even af, maar weer komen zeker weer

Beste meneer R.,

Hartelijk dank voor uw 100% tevreden review!
Dat waarderen wij enorm.

Graag tot ziens in Preston Palace na alle corona maatregelen.

leuk! en lekker eten

Beste meneer A.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Date of experience: 10/2020

Over het algemeen is alles goed ontvangen, het was qua prijs vrij duur voor 1 nacht en zeker met de beperkingen die heerste in verband met het coronavirus.

Geacht heer, mevrouw,

Dank u wel voor uw verblijf en het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wat fijn dat u over het algemeen goed heeft genoten van uw verblijf.

Wanneer u de volgende keer boekt, kunt u altijd onze website raadplegen voor de beste last-minutes via https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/lastminutes of andere aanbiedingen via https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/aanbiedingen.
De prijzen kunnen op elk moment veranderen, dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod, maar bij Preston Palace boekt u altijd met de laagste prijsgarantie. Tevens mag u binnen 8 dagen na boeking gewoon gratis annuleren. Niets houdt u meer tegen om opnieuw lekker bij ons te gaan genieten. Wij kijken uit naar uw volgende verblijf.

Met gastvrije groet,
Fabiola
Date of experience: 10/2020

Met deze corona regels, vind ik het niet meer waar preston palace voor staat. Echt een no go.. en zonde van mijn geld.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Het spijt ons ten zeerste dat uw verblijf niet aan uw verwachting heeft voldaan, maar wij vragen ook uw begrip voor de verplichte corona maatregelen. Alleen door deze strikt door te voeren én na te leven, is het mogelijk ons All-in Family Resort ook voor u te openen in corona tijd.
Hoe een all-inclusive verblijf in corona tijd is, communiceren wij duidelijk op onze site: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. En wanneer u de laatste tijd het nieuws een beetje heeft gevolgd en om u heen kijkt, ziet u dat de wereld even anders is. Overal moeten wij ons aanpassen, zo krijgen wij samen corona onder controle!

Hartelijk dank voor uw begrip, uiteraard respecteren wij ook uw mening. Wellicht tot ziens in de toekomst, u bent en blijft meer dan welkom in Preston Palace!

Date of experience: 10/2020

Als oude vertrouwde gast teleurgesteld over de veranderingen wat betreft het eten, hier is duidelijk op bezuinigd.
Mannelijk personeel (meeste) in restaurant Ribbelton, en met name achter het "warme" gedeelte ronduit onvriendelijk; eten word zonder gebruik opscheplepel op je bord "gekwakt", vervolgens wordt er zonder te wisselen van handschoenen met een doekje wat geveegd en vervolgens weer in de bak met frites gegraaid!
Nu in de Coronatijd onacceptabel!

Een volwassen man die vraagt om kipspareribs, en 1 stukje op het bord krijgt en om nog een stukje moet "bedelen".....dit kan echt niet dit idem een andere dag met een stukje fricandel!
Waar is het oude vertrouwde Preston gebleven?
San Remo prima, maar elke dag frites bij je hoofdgerecht is bij meerdere nachten to mutch...

Beste mevrouw C.,

Goed om van u te horen, van harte gefeliciteerd met het winnen van onze boeket Facebook-actie! Erg attent dat u hiervan nog een berichtje deelde op Facebook.

Terugkomend op uw laatste ervaring in Preston Palace: wij waarderen uw loyaliteit als onze vertrouwde gast en vinden het fijn dat ons ook in deze corona tijd heeft bezocht. All-in is nog steeds all-in en de zaken die u over het eten aangeeft mag beslist niet de normale gang van zaken zijn. Mogen wij u alstublieft vragen uw toelichting met uw boekingsnummer te mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij dit direct intern oppakken!

Dank u wel voor uw moeite!

Date of experience: 10/2020

Fijn en vriendelijk hotel. Wij hebben zeer genoten en hadden niet beter verwacht. Wij raden dit hotel zeker aan!!

Beste meneer van H.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn dat u genoten heeft.

Voor herhaling vatbaar

Beste meneer S.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Date of experience: 10/2020

In deze omstandigheden goed, maar miste wel de gezelligheid , en had wel tegoedbon voor de volgende keer verwacht, ter compensatie, maar aan de andere kant jullie hebben nu ook regels

Beste meneer Van de G.,

Hartelijk dank voor uw 87% tevreden waardering voor uw all-inclusive arrangement in Preston Palace.

Wij zetten alles op alles om u, ondanks de vele verplichte maatregelen, ook nu een fijn, goed en veilig verblijf te bieden.
Ter compensatie van de vroegere sluiting bieden wij nu extra roomservice voor alle hotelkamers tussen 22:00 en 24:00 uur, zijn het zwemparadijs en de indoor kermis nu elke dag eerder voor u geopend. Wij waarderen uw begrip en loyaliteit.

Wij hopen u heel graag spoedig opnieuw te mogen verwelkomen in ons All-in Family Resort.

Tot ziens!