Was erg leuk en goed.

Beste meneer, mevrouw N.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Alles was goed had er vrede mee dat het om 22.00 afgelopen was
Alleen ze hadden me wel vantevoren kunen waarschuwen dat er tottaal geen muziek was

Beste meneer Den B.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling. Heel fijn dat u begrip heeft voor de vernieuwde maatregelen en dat alles goed was.

Vanwege de sluiting van het uitgaanscentrum om 22:00 uur, bieden wij tot die tijd een andere vorm van vermaak zoals een familiequiz, bingo of workshop. Uiteraard is dit ook all-inclusive. Het weekprogramma staat in uw GastenApp en leest u hier: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/entertainment

Date of experience: 10/2020

We hebben kortom heerlijk genoten ondanks de Corona. Het had zijn voor en nadelen,.. je moet alles reserveren maar gelukkig was het niet super druk. Nu hadden we onze dagen goed gevuld en daardoor hebben we bijna alle activiteiten kunnen doen

We mochten tot 14:30 in het hotel blijven vanwege het gebruik van ze wellness (14:15)

Alleen jammer was het toen we weg gingen de beveiliging bij de uitgang (slagbomen) boos was omdat we te laat weg zijn gereden.

Beste mevrouw W.,

Dank u wel voor het delen van uw 93% tevreden ervaring, wat fijn dat u ondanks de verplichte corona maatregelen heerlijk heeft genoten. Heel attent dat u dit met ons deelt, zo lezen andere gasten ook hoe fijn het nog steeds in ons mooie Preston Palace!

Het spijt ons zeer van de miscommunicatie bij vertrek, wij gaan dit nogmaals doornemen met de betreffende afdelingen. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2020

Essensmöglichkeiten und -Qualität nicht wie vor 2 Jahren. Zu „strenge“ Bademeister. Man fühlt sich beobachtet.

Sehr geehrter Herr M.,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Preston Palace Erfahrungen mit uns teilen. Wir werden es in unsere Arbeitstagung mitnehmen!

Was das subtropische Schwimmparadies anbelangt, so mögen Sie es als "zu streng" empfinden, aber die Sicherheit steht hier immer an erster Stelle. Daher die zusätzliche Überprüfung der Schwimmfähigkeiten Ihrer Tochter.

Vielen Dank, dass Sie unsere Antwort gelesen haben, und wir freuen uns darauf, Sie im Preston Palace zu sehen.

Herzliche Grüße, (auch an Ihre Tochter!)

Date of experience: 10/2020

Slechte ervaring gehad , koud eten geserveerd, schimmel in de kamer, alles was minder dan we gehoopt hadden

Beste mevrouw Van M.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, het is heel jammer dat deze voor u niet goed was.

Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Zou u daarbij ook willen aangeven of u ter plaatse een melding heeft gemaakt? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 10/2020

Het is ons zeer goed bevallen. We hebben wel bijgeboekt tot 14u, zie bovenstaande. Anders wel veel geld voor 1 dag incl overnachting. Ontbijt en lunchbuffet waren uitstekend, diner niet echt super kwaliteit. Mooie ambiance, goede service, hotelkamer prima.

Beste mevrouw Van M.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en daarbij uw handige tips.

Het is fijn dat uw verblijf zeer goed is bevallen. Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen als onze gewaardeerde gasten.

Date of experience: 10/2020

het 2200 sluiting was aan ene kant te vroeg ,zolang dat is boeken wij niet meer,maar de belsevice was een goede uitkomt voor een drankje en waren er sneller als dat je aan de bar moet wachten

Beste meneer G.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering ondanks de sluiting om 22.00 uur.

Date of experience: 10/2020

Niet leuk, werden raar aangekeken als buitenlands gezin. Aanbod eten vrij weinig.
Overal rekening mee houden en reserveren, eenmaal te laat is te laat! Bij de kermis kwam niemand helpen. Medewerkers zagen het maar kwamen niet helpen. Geen leuke tijd gehad met gezin.

Beste familie S.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is erg jammer dat deze niet aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan.

Date of experience: 10/2020

Ik kom zeker terug maar dan na de corona.
Wil graag nog meer ontspannen me ding kunnen doen.
Ik kan niet zo goed tegen uurtje hier en uurtje daar.

Beste meneer/mevrouw S.,

Dank u wel voor uw 100% waardering en voor uw verblijf!

Wij respecteren uw keuze en vinden het fijn dat u in de (nabije) toekomst weer zeker bij ons gaat genieten. U bent meer dan welkom!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Was heerlijk

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn dat u het heerlijk heeft gehad.