Reviewed: 6 months ago (22/12/2025)

Een top dag geweest.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn te horen dat jullie een top dag hebben gehad!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

By Johnny kaijser
Date of experience: 12/2025

Fantastichs concept bij jullie .

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling.
Wat fijn te horen dat alles naar wens is geweest en dat u ons concept fantastisch vind!

Date of experience: 12/2025

We waren een gezelschap in de leeftijd van 13 tot 72 jaar en hebben ons prima vermaakt. Lekker gegeten en vriendelijk personeel.

Geachte heer/mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn te horen dat alles na wens is geweest!

12 mensen super good

By Karin
Business
Date of experience: 12/2025

Geweldig, goed eten , genoeg te doen

Date of experience: 12/2025

Nach werbung viel mehr erwartet und was enteuscht. Preis meine meinung überteuert.

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung mit uns zu teilen.
Haben Sie Ihre Anliegen während Ihres Aufenthaltes an der Rezeption oder bei einem diensthabenden Manager gemeldet?

Falls dies nicht geschehen ist, bitten wir Sie, uns eine ausführliche Rückmeldung mit Ihrer Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden.

Vielen Dank!

Zoals altijd gezellig.

Geachte heer/mevrouw De Mooij,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Aysen
By Aynigar
Date of experience: 12/2025

It was so amazing , especially the swimming pool we enjoyed it a lot

Dear Sir/Madam Aynigar,

Thank you very much for your wonderful feedback and for your 80% rating. We are delighted to hear that you had such an amazing stay and especially enjoyed the swimming pool.

We hope to welcome you back to Preston Palace in the future!

Kind regards,

Aysen
By Familie van de Wiel
Date of experience: 12/2025

We kunnen jullie omschrijven als erg klantgericht. Vanaf het moment van reserveren was er een fijn contact. Ook de mailtjes die we daarna ontvingen hebben we als heel prettig ervaren. Het verblijft was goed, er was voldoende te doen voor iedereen en ook het eten was meer dan voldoende aanwezig. We hebben genoten met ons gezin voor onze 50 jarige bruiloft. De jongste was 12 en de oudste was 75 jaar (10 mensen). We hebben gezwommen, gebowld, gesnookerd en de kermis hebben we ook bezocht. De kamers waren schoon, de gang was wel wat gehorig en de ventilator in de badkamer bleef zoomen, dat was iets minder, maar over het algemeen hebben we een hele fijne tijd gehad en echt genoten met ons gezin.

Beste familie Van de Wiel,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en wat bijzonder dat u uw 50-jarig huwelijksjubileum bij ons heeft gevierd. Van harte gefeliciteerd!

Wat fijn om te horen dat u het contact vanaf de reservering als prettig heeft ervaren en dat u met het hele gezin zo heeft genoten van alles wat er te doen is.

Dank ook voor uw terugkoppeling over de gehorigheid op de gang en de ventilator in de badkamer. U mag dit soort zaken gerust ook ter plaatse melden bij de receptie, wij helpen u dan graag direct. We nemen uw opmerkingen uiteraard ook alsnog mee in onze evaluatie.

We hopen u en uw familie nog eens te mogen verwelkomen in ons resort!

Date of experience: 12/2025

We hebben een leuk weekend gehad, alleen viel ons het avondeten behoorlijk tegen.

Beste familie H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u een leuk weekend heeft gehad. Ook uw compliment over onze service waarderen wij zeer. Fijn dat de kamerwissel vlot geregeld kon worden.

Wat jammer dat het diner deze keer niet aan uw verwachting voldeed. Heeft u dit ter plaatse gemeld? Dan kijken wij graag samen met u naar een uitleg en mogelijke oplossing.

Mocht dit niet het geval zijn geweest, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en een toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit intern kunnen bespreken.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Graag tot ziens in ons resort!