Date of experience: 10/2020

Leuke ervaring 17 jaar geleden voor het laatst geweest wij zijn best glijbanen fan maar helaas niet aanwezig.
Voor de rest alles toppie voor elkaar

Beste meneer Den H.,

Het is 'toppie ' dat u na 17 jaar weer volop bij ons heeft genoten!

Hartelijk dank voor zoveel positiviteit en uw wens voor een glijbaan in het subtropisch zwemparadijs staat op de planning. Graag tot ziens in Preston Palace (en dat mag best met een kortere pauze dan 17 jaar...)

Date of experience: 09/2020

Een gezellig vakantie plek voor familie.

Beste meneer, mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering.

Katja
Date of experience: 09/2020

We waren met 4 mensen en hebben alle 4 fantastische dagen gehad.

Beste heer, mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Fijn dat u genoten heeft.

Katja
Date of experience: 09/2020

Verder was het leuk alleen jammer dat alles maar 1x per dag kon en maar kort. Voor de rest was het top!

Beste mevrouw E.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 87% tevreden beoordeling. Erg leuk dat bij ons heeft genoten van een top verblijf!

Een verblijf in corona tijd is uiteraard anders dan voorheen, maar met enkele aanpassingen (zoals het vooraf reserveren in de GastenApp) kunnen wij met elkaar veilig en goed blijven genieten in ons mooie All-in Family Resort. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij hebben de mogelijkheden nog even voor u (en ieder die hier meeleest) op een rijtje gezet.

Hoe vaak en hoe lang kunt u per verblijf/dag een bepaalde activiteit inplannen?
Na de incheck kunt u onder andere uw spelactiviteiten reserveren. Dit is op basis van beschikbaarheid en de mogelijkheden en duur zijn als volgt:

1 x per verblijf 45 minuten bowlen (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag naar de bioscoop (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag een entertainment activiteit (op basis van beschikbaarheid).
1 x per dag 45 minuten snooker of biljart (op basis van beschikbaarheid).
2 x per dag 1 uur zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.
2 x per dag 1 uur naar de indoor kermis.
Onbeperkt midgetgolfen (dit is een open zone).

Wanneer u nog vaker van een spelfaciliteit gebruik wilt maken, dan mag u altijd ter plaatse informeren. Wij kijken dat graag voor u na, kleine moeite en een heel groot plezier voor u.

Tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 09/2020

Was soms te druk ivm corona. Mocht meer op geled worden vooral als er grote groepen bij elkaar zaten zonder afstand te houden

Beste meneer W.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leven wij momenteel in een maatschappij met strikte voorwaarden. Maar wanneer wij rekening met elkaar en de regels houden, zijn er volop fantastische mogelijkheden in Preston Palace. Er is extra handhaving ingezet om dit in goede banen te leiden en wij moeten zeggen dat de medewerking, steun en loyaliteit van onze gasten fantastisch is.

Wanneer u incidenteel een moment van drukte ervaart, wijst u onze medewerkers/beveiliging alstublieft ter plaatse op. Wij kijken dan samen direct naar een goede oplossing. Schroomt u niet, dat doen wij met veel plezier voor u.

Service ondermaats

Beste meneer C.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het jammer dat u geboden service niet aan uw verwachting heeft voldaan. Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer met uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Na ontvangst gaan wij het intern doornemen en hoor u vervolgens van ons.

Helemaal super!
Wij komen zeker terug

Geachte heer en/ of mevrouw.

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet, Carmen H.
Date of experience: 09/2020

We hebben het heerlijk gehad ondanks de corona maatregelen, we waren er echt even uit.
Bedankt

Geachte mevrouw G.

Hartelijk dank voor uw mooie review. En wat fijn dat u het heerlijk heeft gehad.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Met vriendelijke groet, Carmen H.
Date of experience: 09/2020

Leuk verblijf, mijn gezin heeft genoten alleen diner vond ik tegenvallen, wel diversiteit maar geen smaak

Beste meneer K.,

Dank u wel voor uw positieve review. Wat is het fijn dat u heeft genoten van een leuk verblijf!

Wat betreft uw opmerking over het diner; deze mag u ook ter plaatse bij ons aangeven. Er wordt dan direct gekeken naar een passende oplossing! Wij gaan het uiteraard nu ook doornemen zodat u bij uw volgende bezoek wederom gaat genieten een heerlijk all-in verblijf.

Date of experience: 09/2020

Fijn hotel en vriendelijk netjes en schoon diner eten kan echt veel beter

Beste familie B.,

Dank u wel voor het delen van uw tips en tops. Wat betreft uw eetwensen; deze mag u ook ter plaatse bij ons aangeven. Er wordt dan direct gekeken naar een passende oplossing! Wij gaan het uiteraard nu ook doornemen zodat u bij uw volgende bezoek wederom gaat genieten een heerlijk all-in verblijf.