By Geena Bandhoe
Date of experience: 09/2025

Super leuk. Alleen vind ik de tijden echt te weinig voor het geld. 15:00 tot 11:00 moet anders kunnen. De meeste kids hebben er om 15:00 al een hele dag op zitten. Dan nog iets: in kamer 2222 heb ik niet kunnen slapen. De hele nacht hoorden wij een trillende bel geluid vanuit de airco. Maar echt mega hard.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de complimenten over onze medewerkers, het ontbijt en de hygiëne van de kamer. Fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad. Tegelijkertijd nemen wij uw opmerkingen mee. Heeft u de problemen met de airco ter plaatse aan onze receptie gemeld, zodat wij u direct een oplossing hadden kunnen bieden?

By Franc van Helden
Date of experience: 09/2025

relaxte dagen gehad met lekker en genoeg eten en drinken. Het was nog mooi weer dus konden we nog lekker buiten zitten.
We vinden het wel vreemd dat de deuren naar de verschillende buitenterrassen al op een vroeg tijdstip gesloten zijn. Ook omdat het nog goed weer was toen wij er waren.Niet handig.
Storend hebben we wel ondervonden dat de bar in de Black Rock GEEN enkele dag open was terwijl er overal genoeg personeel rondliep en het op momenten druk was met gasten in de Black Rock. Hierdoor moest je constant naar de centrale hal lopen om drinken te halen.
Niet handig.

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling. Fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten van de relaxte dagen en het mooie weer. Dank voor jullie feedback over de terrassen en de bar in Black Rock, wij nemen dit zeker mee. Hopelijk tot ziens in de toekomst!

By Mirjam
Date of experience: 09/2025

Goed, heel erg kunnen genieten samen

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling. Wat fijn om te mogen vernemen dat jullie zo hebben genoten, daar doen we het voor.
Hopelijk tot ziens in de toekomst!

By Jacqueline
Date of experience: 09/2025

gezellig met het hele gezin genoten er is voor iedeteen wel iets te doen.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat u samen met uw gezin heeft genoten en dat onze medewerkers als vriendelijk zijn ervaren.

Tegelijkertijd nemen wij uw opmerkingen mee. Heeft u ter plaatse een melding gemaakt van de doucheruimte, zodat wij dit direct hadden kunnen oplossen?

By André
Date of experience: 09/2025

Het was wederom erg gezellig. Vriendelijk personeel.

Beste heer A,

Hartelijk dank voor deze mooie 100% beoordeling. Bedankt voor uw mooie woorden, en fijn dat u weer bent geweest.
En wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 09/2025

Overdag leuk voor de kinderen. ‘s avonds helaas een chaos . En je bent verplicht om door de kroegenstraat naar de bowling , of midgetgolf te lopen.

‘s avonds is het vooral een zuipfestijn. Leuk als je zonder kinderen bent 😉

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van het eten, de service en de faciliteiten overdag met de kinderen. Uw feedback nemen wij serieus mee in onze interne besprekingen.

Relaxt en genieten.

Alleen werd ik ziek

Hartelijk dank voor deze mooie 100% beoordeling. Fijn dat je hebt genoten, ondanks het ziek zijn. Hopelijk voel je je inmiddels beter.
En wij hopen je in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sehr Gemütlich bei Ihnen

Sehr geehrter Gast,

herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung und Ihre freundlichen Worte über Ihren Aufenthalt bei uns. Es freut uns sehr, dass Sie eine gemütliche Zeit hatten und besonders unser Abendessen und der Service Ihnen gut gefallen haben!

Auf ein baldiges Wiedersehen im Preston Palace!

By Nathalie
Reviewed: 6 months ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Fantastisch we hebben een kei leuk weekend gehad ik en me vriend

Geachte mevrouw N,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wat fijn dat jullie genoten hebben van het weekend!

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Sofie
By Week 36-2025
Reviewed: 6 months ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Over de algemene lijn tevreden. Silverado Bistro is GEEN aanrader: eten is het geld wel waard, echter personeel kan nog wel wat "opleiding" in klantvriendelijkheid gebruiken. Dit geldt ook voor het personeel bij de kermis: wegens te weinig bezoekers worden attracties eerder gesloten en loopt het personeel er niet altijd even vriendelijk/gemotiveerd bij. Voor een persoonlijk verzoek wordt je door de receptie doorverwezen naar de manager, die je vervolgens weer doorverwijst terug naar de receptie(?): communicatie is (nog) niet helemaal op en top. Er zijn nog wel wat verbeterpunten.

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Wat fijn om te horen dat u in grote lijnen tevreden bent en heeft genoten van onder andere het ontbijt, zwembad en entertainment.

Het spijt ons te vernemen dat uw dinerervaring bij Silverado Bistro en de service rondom de kermis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback nemen wij serieus en zullen wij intern bespreken om te bekijken waar wij hierin kunnen verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog aangenamer verblijf.